25.11.

Espresso House avaa Akselissa

Mikkelin Espresso Housen kahvilapäällikkö Hanna Kämppi uskoo, että kahvilan tuotetarjonta ja olohuonemainen miljöö vetoavat mikkeliläisiin. (Kuva: Annika Vilhunen)

Espresso House avaa 10. joulukuuta Mikkelissä kauppakeskus Akselissa.
Aluepäällikkö Terhi Nekkula kertoo, että kahvila avataan uudella paikkakunnalla luottavaisella mielellä koronasta huolimatta.
–Uskon vahvasti, että konseptimme tulee toimimaan myös Mikkelissä. Seuraamme tarkasti koronatilannetta ja noudatamme lainsäädäntöä ja viranomaisten määräyksiä, Nekkula sanoo.

Mikkelin Espresso Housen kahvilapäällikkönä aloittaa Hanna Kämppi.
–Olen todella innoissani. Mielestäni Mikkeli on kaivannut tämän tyylistä kahvilaa, jossa on rento tunnelma sekä hyvät ja laadukkaat tuotteet. Olen varma, että kahvilalle löytyy kysyntää, sanoo Kämppi.

Ruotsalaisessa kahvilaketju Espresso Housessa myydään paljon erilaisia erikoiskahveja ja muun muassa pirtelöitä. Tämän lisäksi valikoimiin tulee paljon ketjun oman Malmössä sijaitsevan leipomon leivonnaisia sekä suolaisia tuotteita.
–Olemme laajentaneet kahviloissamme vegaanisten tuotteiden määrää. Valikoimista löytyy paljon kasvimaitoja sekä vegaanisia leivonnaisia, Nekkula kertoo.
Ketju perustettiin Lundissa vuonna 1996. Suomeen se rantautui vuonna 2015 avaamalla ovensa Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa.
–Espresso Housesta on kasvanut Pohjoismaiden suurin kahvilaketju, jolla on lähes 500 kahvilaa viidessä eri maassa: Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja viimeisimpänä myös Saksassa, Nekkula sanoo.

Mikkelin kahvilaa luotsataan 12-henkisellä työporukalla. Asiakaspaikkoja tulee 105, joista osa sisäterassin puolella.
–Ilmassa on pientä jännitystä, hyvää hytinää, sanoo Kämppi, jota on koulutettu tehtäväänsä viimeiset viikot Kuopion toimipisteellä.

Kämppi uskoo, että kahvilan vetonaulat Mikkelissäkin tulevat tuotteiden lisäksi olemaan hyvä ja rento asiakaspalvelu sekä kahvilan olohuonemainen miljöö.
–Kahvila on aivan minun näköiseni sisustuksesta lähtien. Odotan innolla, että pääsemme viettämään avajaisia täällä Mikkelissä.

Anni Suomela

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.