16.10.

Tiukkaa, mutta tasaista

Jukurit taisteli avauspisteet Ässien kohtaamisessa.

Jukurien liigajoukkue pääsi äärimmäisen tiukkojen vaiheiden jälkeen vihdoin parin pisteen makuun.
Porin Ässät osoittautui todella hankalaksi vastustajaksi. Voiton eteen Jukurit pääsi tai pikemminkin joutui tekemään kahta sekuntia vailla täyden rupeaman jatkoaikoineen. Jukurit ja etenkin vajaan tuhannen hengen katsomo ehti tuudittautua kolmen pisteen saaliiseen. Vajaa kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä kotijoukkue johti 2-0. Ässät rymisteli rinnalle vaivaiset kaksi sekuntia ennen täyttä aikaa. Ässien tasoitusta veivattiin lähes 10 minuuttia ruudulla liigan tilannehuoneessa.
Ässät sai pitää kyseenalaisen maalinsa. Jukurien vastaavanlaisesta mylläkästä tehty osuma hylättiin avauserässä.

Columbuksen NHL-laina Vitali Abramov taisteli kahdella osumallaan Jukurien pelastajaksi. Viikkoja odoteltu Abramov valitteli olevansa keskenkuntoinen. Sen mukaan vieläkin kovempaa tempoa on luvassa jatkossa.
Aleksandr Jakovenkon tekemä avausmaali Ässien verkkoon oli mainio taidonnäyte Simon Staranskyn napakasta tarjoilusta. Tehoja ja pisteitä tarvitaan muiltakin. Ruotsalaiseen Joachim Rohdiniin liittyi paljon odotuksia. Yksi syöttöpiste on aika niukka saldo, kun viisi peliä takana.

Jukureille ei ole luvassa helppoa iltapuhdetta lauantain alkuillassa, kun vastaan luistelee aina ärhäkkä iso punainen eli HIFK.

Kalevankankaalla on tähän mennessä ollut aika valju tunnelma ja vain noin tuhat katsojaa. Toivottavasti kauden avausvoitto houkuttelee syysloman alkajaksi toiset tuhat katsojaa.

Jukurit vs HIFK lauantaina kello 17 Kalevankankaalla.

Antero Heikkinen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.