Koronatilanne siirsi salibandyn Super Cupin syksyyn 2021

Mikkelin koronavirustilanne siirtää salibandyn Super Cup -tapahtumaa vuodella. Super Cupin oli määrä avata salibandykausi Saimaa Stadiumilla juhlavalla tavalla miesten ja naisten kotimaisten kärkijokkueiden kohtaamisilla ensi lauantaina.
Super Cupin järjestäminen Mikkelissä ei ole nykyisen koronatilanteen myötä järkevää. Siirtopäätös tehtiin Etelä-Savon Essote kuntayhtymän suosituksesta.

F-liiga, tapahtuman järjestäjä on reagoinut nopeasti ja siirtänyt Super Cupin 2020 pelit Lempäälän Ideaparkiin. Mikkelissä järjestetään Super Cup -ottelutapahtuma syksyllä 2021.
F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurmisen mukaan Mikkelissä on tehty talkooporukalla upeaa työtä tämän projektin eteen. Ikävää, että tapahtumaa jouduttiin siirtämään, mutta nykyinen koronatilanne alueella vaati kovia ratkaisuja. Kuuntelemme viranomaisia tarkasti näissä asioissa ja tämä oli ainoa oikea ratkaisu.
– Salibadyseurojen toiveen mukaan Super Cupin ottelut halutaan pelata joka tapauksessa. Lempäälän Ideapark on loistava paikka kahdelle pokaaliottelulle.

Mikkeliin ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden päästä järjestettävässä tapahtumassa. Liput on mahdollista myös palauttaa. Tiketti on yhteydessä lipunostaneisiin lähipäivien aikana.
Lempäälässä pelataan jo sovitun aikataulun mukaisesti 12. syyskuuta kello 15 PSS:n ja SB-Pron ottelu ja kello 18 kohtaavat Classic ja Nokian KrP.
Ottelut näkyvät suorana Ruudun ja IS TV:n kautta. Pelit lähetetään myös muun muassa Tshekin Nova Sportin kautta.

Antero Heikkinen