24.09.

Jukurit HC Oy:n tulos painui miinukselle

Jukurit HC Oy:n tulos painui miinukselle. Kalevankankaan Areena Oy ja Heimoravintolat Oy ovat plussalla.
Jukurit HC Oy:n liikevaihto pysyi ennallaan, mutta yksi tyhjille katsomoille pelattu ottelu ja joukkueeseen liittyvät satsaukset painoivat tuloksen noin 147 000 euroa tappiolliseksi.

Jukurit HC Oy:n tulos päättyneellä tilikaudella on painumassa tappiolliseksi. Sen sijaan tytäryhtiöiden, Kalevankankaan Areena Oy:n ja kotiotteluiden ravintolatoiminnasta vastaavan Heimoravintolat Oy:n tulokset ovat jäämässä voitollisiksi.
– Jouduimme perumaan 17.9.2020 pidettäväksi suunnitellun yhtiökokouksen alueellisen koronavirusepidemian vuoksi. Nyt esitettävät luvut ovat vielä epävirallisia, mutta niihin ei odoteta tulevan merkittäviä muutoksia. Yhtiökokous pidetään lokakuussa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, kertoo Jukurit HC Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Jukka Toivakka.

Liiga- ja U20-joukkueiden urheilutoimintaan keskittyvän Jukurit HC Oy:n liikevaihto pysyi käytännössä ennallaan 3 920 689 euroa (3 921 869 euroa). Vaikka liikevaihto pysyi edellisen tilikauden tasolla, jää tilikauden tulos tappiolle 146 766 euroa. Edellinen tilikausi oli plussalla 100 883 euroa.
– Tulosta rasittivat yksi ilman yleisöä pelattu kotiottelu sekä panostukset joukkueeseen ja sen tukitoimiin, Toivakka sanoo.

Kalevankankaan Areena Oy kasvatti liikevaihtoaan 84 056 eurosta 95 394 euroon ja tulos oli positiivinen 10 145 euroa ennen tilinpäätössiirtoja ja veroja. Kalevankankaan Areena keskittyy urheilutoiminnan ulkopuolelta tulevaan liiketoimintaan, ja kuluvalla kaudella liikevaihdon ennakoidaan moninkertaistuvan Hotelli Uusikuun hankinnan myötä.
Heimoravintolat Oy:n liikevaihto laski edelliskauden 601 476 eurosta 550 949 euroon johtuen muun muassa viimeistä kotiottelusta, joka pelattiin ilman yleisöä. Tämä näkyi myös tuloksessa, joka laski noin 15 000 eurosta noin 6 000 euroon.

Antero Heikkinen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.