10.09.

Jukurien ohella koronatartuntoja HPK:n ja KooKoon U-20 joukkueissa

Jukurien U20-joukkueesta on tullut ilmi kaksi uutta koronavirustartuntaa eli tartunnan saaneiden kokonaislukumäärä on tällä hetkellä 22. Molemmat henkilöt ovat olleet jo ennestään karanteenissa maanantai-illasta asti. Essoten alueelta on löydetty tähän mennessä yhteensä 23 tartuntaa, jotka kaikki liittyvät samaan tartuntaketjuun.

Kaikki Jukurien U20- ja Liiga-joukkueiden pelaajat, valmentajat, huoltohenkilöstö ja joukkueenjohto on testattu alkuviikon aikana. Testitulokset puuttuivat torstaiaamuna enää seitsemältä henkilöltä.

Tällä hetkellä kaikki tiedossa olevat tartunnat liittyvät suoraan U20-joukkueeseen eli muualta organisaatiosta ei ole toistaiseksi löydetty muihin altistustilanteisiin liittyviä tartuntoja. Testituloksilla ei ole vaikutusta karanteeniin, vaan se jatkuu molemmilla joukkueilla asetusten mukaisesti 14 vuorokautta.

Jukurien U-20
joukkue kohtaisi nuorten SM-liigan otteluissa viime perjantaina Hämeenlinnan Rinkelinmäellä HPK:n ja lauantaina Kouvolan Lumon-areenalla KooKoon U-20 joukkueet. Nyt sekä HPK:n ja KooKoon SM-liigan ja nuorten liigajoukkueet ovat karanteenissa koronatartuntojen johdosta.
Jukurien toimistohenkilöstö on työskennellyt maanantai-illasta asti pääasiassa etänä. Jukurien toimistohenkilöstö ei ole ollut missään vaiheessa altistuneiden joukossa.

Essote tiedotti
torstaina aamulla, että karanteeniin asetettujen määrä on nyt yli 300, mutta enää muutamia tiedossa olevia altistuneita on tavoittamatta. Essote suosittelee välttämään lähikontakteja, pitämään hyvät turvavälit ja käsihygienia ainakin viikon ajan etenkin niiden henkilöiden, jotka oleskelivat viime viikonloppuna Mikkelin keskustassa.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.