Holvien taidekätköt esille

Suur-Savon Osuuspankin hallintojohtaja Niina Ihalainen, viestintäpäällikkö Tarja Wasenius ja Jari Himanen avasivat näyttelyn yhdessä galleristi Ari Hännisen kanssa taiteilija Ari Rantalan maalauksen äärellä.

Suur-Savon Osuuspankin konttoreihin on aikana kertynyt yli 100 taideteosta, jotka ovat jääneet konttoritilojen pienennyttyä holvien kätköihin.
Osuuspankki järjestää nyt myyntinäyttelyn varastoiden kätköissä olleista teoksista yhteistyössä mikkeliläisen taidegalleria GalleriArin kanssa.
Holvien kätköistä -taidenäyttelyn tuotot jaetaan hyväntekeväisyyslahjoituksina paikallisille yhdistyksille.
– Näiden teosten arvolle on sopivaa, että ne löytävät uuden kodin ja pääsevät taas esille. Meillä syntyi ajatus myyntinäyttelystä. Lahjoittamme näyttelystä kertyneet varat omistaja-asiakkaidemme ehdottamille eteläsavolaisille yhdistyksille, kertoo Suur-Savon Osuuspankin toimitusjohtaja Jari Himanen.

Ari Hänninen GalleArista toivottaa kaikki tervetulleeksi ainutlaatuiseen taidenäyttelyyn.
– On iso kunnia saada pankin taideteokset esille gallerian tiloihin.

Holvien kätköistä -näyttely sisältää hänen arvoissaan aitoja taideteoksia valtakunnallisesti ja paikallisesti merkittäviltä taiteilijoilta, kuten Onni Oja, Juhani Palmu, Nandor Mikola, Kari Piippo ja Ari M. Rantala. Näyttelyyn voi osallistua myös verkossa osoitteessa www.galleriari.fi

Konttoriin kertynyt yli 100 teosta

Elokuu ajan esillä oleva näyttely päättyy huutokauppaan sunnuntaina 30.8. klo 15.
Huutokauppa on taidegallerian tiloissa, mutta siihen voi tehdä ennakkotarjouksia sähköisesti.
Holvien kätköistä -myyntinäyttelyyn on vapaa pääsy. Näyttely on avoinna 29. elokuuta saakka.
Taidegalleria GalleriAri, Kasarminkatu 3, 50100 Mikkeli, ti-pe klo 10–17, la 10–13 tai www.galleriari.fi

Tuotot jaetaan yhdistyksille

Suur-Savon Osuuspankki tekee lahjoituksia yhdistyksille toimialueensa jokaiseen kuntaan. Lahjoitusten saajat ovat: Mikkelin Hope ry, ViaDia Mikkeli ry, Jampan Eläinhoitola, Pieksämäen Omaishoitajat ry, Perhekahvila Hermanni, Mäntyharjun Reissupolku ry, Sulkavan Urheilijat -41 ry, Heinäveden Kyläyhdistys ry, Savonlinnan HaTTu ry, Savonlinnan Yeesi ry, Enonkoski-Seura ry, JuvanTie ry, MLL Puumalan yhdistys ja Eläkeliiton Hirvensalmen yhdistys.

Antero Heikkinen