08.07.

Varsavuori on myynnissä

Huippupaikalla Saimaan rannalla sijaitseva Varsavuoren kiinteistö on myytävänä.

Saimaan rannalla sijaitseva Hotelli Varsavuoren kiinteistö on myytävänä 200 000 eurolla.
Kokonainen hotellikiinteistö sijaitsee kahden kilometrin etäisyydellä Mikkelin torilta. Rantaviivaa on Mikkelin kaupungilta vuokratulla 39 666 m2:n suuruisella tontilla kaikkiaan noin 400 metriä.
Tontin vuokra on 10 000 euroa vuodessa.

Kiinteistö on alun perin rakennettu vuonna 1974. Rakennusta on uusittu runsaasti viime vuosien aikana. Valmiita remontoituja huoneita on 44, joista kaksi on sviittejä. Betonipinnoilla on 18 isompaa kahden huoneen hotellihuonetta. Tilaa on valmiina isosti ja kaava mahdollistaa merkittävän lisärakentamisen.
Varsavuoren rakennutti Matka Ravinnon Finnhotels-ketju vuonna 1974. Sittemmin omistajaksi tuli Rantasipi-ketju, joka myi Varsavuoren mikkeliläiselle liikemies, yrittäjä Matti Blomqvistille vuoden 1984 alussa. Blomqvist omisti Mikkelin keskustassa myös hotelli-ravintola Nuijamiehen ja ravintola Stopparin.

Antero Heikkinen

Juttua muokattu 8.7. klo 14.45: Rakennuttamista koskeva korjaus.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.