23.06.

Mikkelin Ravirata Oy teki positiivisen tuloksen

Mikkelin Ravirata Oy:n viime vuoden tulos oli 58 414,93 euroa plussalla. Yhtiön vuoden 2019 liikevaihto ja liiketoiminnan muut tuotot olivat yhteensä lähes 2,2 miljoonaa euroa.
Palkintoja Mikkelin raveissa maksettiin yhteensä 820 000 euroa. Pääosin vuoden 2019 aikana toteutetun kavioura-, valaistus- ja äänentoistoremontin sekä valjastuskatosinvestoinnit maksoivat kaksi miljoonaa euroa.
St Michel -ravitapahtuma järjestetään tänä kesänä 18. – 19. heinäkuuta, vain rajoitetulle yleisömäärälle.
– Lipunmyynti pyritään aloittamaan jo kesäkuun aikana ja toteuttamaan kokonaisuudessaan ennakkomyyntinä, kertoo Mikkelin Raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen.

Tämän hetken suunnitelmien mukaan ravirata-alueelle mahtuu eri sektoreihin sijoitettuna yhteensä noin 2 500 henkeä per päivä. Ravitapahtumia voi seurata myös television välityksellä suorana useissa mikkeliläisissä ravintoloissa.
St Michel -ajon voittaja palkitaan tänä vuonna 70 000 eurolla. Voimassa olevan rataennätyksen alittamisesta on luvassa voittajalle 10 000 euron Ponsse-bonus. Kylmäveristen päälähdön, Suurmestaruuden paras palkitaan 15 000 eurolla.

Antero Heikkinen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.