26.06.

Hotelli Uusikuu Jukurit HC Oy:n omistukseen

Esedun toimitusjohtaja Arja Seppänen ja Jukurit HC Oy:n pääomistaja Heikki Viitikko kättelivät Uusikuu-Hotellin omistajanvaihdoksen kunniaksi.

Jukurit HC Oy:n tytäryhtiö Kalevankankaan Areena Oy on ostanut Hotelli Uusikuun liiketoiminnan Etelä-Savon Koulutus Oy:ltä (Etelä-Savon ammattiopisto ESEDU). Kaupalla Jukurit hakee seuraavaa merkittävää askelta kasvun ja liiketoiminnan monipuolistamisen suhteen. Hotellitoiminta siirtyy uudelle omistajalle 1.7.2020 alkaen ja jatkuu keskeytyksettä.

Jukurit on Liigaan nousun jälkeen rakentanut määrätietoisesti ammattimaista ja mahdollisimman kustannustehokasta Liiga-organisaatiota. Organisaation valmistuttua Jukurit asetti loppuvuodesta 2019 tavoitteekseen kasvattaa urheilun ulkopuolelta.
– Olemme innoissamme tästä uudesta aluevaltauksesta ja sen tuomista kasvumahdollisuuksista. Meillä on nyt mahdollisuus palvella nykyisiä ja uusia asiakkaitamme entistä monipuolisemmin ja kattavammin, arvioi Jukurit HC Oy:n pääomistaja ja hallituksen jäsen Heikki Viitikko.

Esedu halusi luopua hotellitoiminnasta, koska sitä ei saatu kytkettyä tarpeeksi tiiviiksi osaksi opetusta.
Esedu Oy:n toimitusjohtaja Arja Seppänen luonnehtii lottovoitoksi, kun löytyi hyvä ostaja, joka takaa Mikkelin majoituskapasiteetin säilymisen.
– Teemme jatkossa Kalevankankaan Areena Oy:n kanssa tiivistä yhteistyötä koulutussopimusten ja oppisopimusten muodossa ja varaamme luonnollisesti edelleen koulutusvientiin majoituksen Hotelli Uusikuusta.

Hotelli Uusikuu sijaitsee Mikkelissä Raviradantiellä 1,5 kilometrin päässä Mikkelin torilta ja noin kilometrin päässä Ikioma Areenasta. Hotellissa on yhteensä 49 huonetta, joissa voi huonetyypistä riippuen majoittua laadukkaasti 1–4 henkilöä. Hotelli on peruskorjattu täysin 2000-luvulla.

Viitikon mukaan Hotelli Uusikuulla on selvä markkinarako Mikkelissä erityisesti sijaintinsa ja uusien palvelukonseptien myötä.
– Uskomme, että pystymme nostamaan hotellin käyttöastetta nykyisestään työ- ja omatoimimatkailijoiden lisäksi myös Mikkeliin erilaisiin tapahtumiin saapuvien avulla.
– Laajennamme tehdyn strategian mukaisesti hotellin palveluita ja aktivoidumme markkinoinnissa. Suunnitelmissa on muun muassa aamiaispalvelu.

Antero Heikkinen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.