Suur-Savo rakentaa uuden Salen Mikkeliin

Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja kauppaneuvos Heikki Hämäläinen

Mikkelin Nuijamieheen rakennetaan uusi Sale. Osuuskauppa Suur-Savon hallitus hyväksyi investoinnin keskiviikkona. Nuijamiehen kaupungin-osa on ollut joitakin vuosia ilman päivittäistavarakauppaa, joten rakentamispäätöksellä vastataan alueen asukkaiden toiveisiin. Salen alueella sijaitsee Mikkelin kampusalue sekä toimistorakennuksia.

Salen kokonaiskustannus on noin 1,7 miljoonaa euroa. Rakentaminen on määrä aloittaa kesällä, jolloin uusi myymälä päästään avaamaan alkuvuodesta 2021.

Osuuskauppa Suur-Savo jatkaa investointejaan suunnitellusti, vaikka pandemia on vaikuttanut myös osuuskaupan liiketoimintaan. Toisaalta hiljaista aikaa on pystytty hyödyntämään ja se on osaltaan helpottanut investointien toteutusta.
Nuijamieheen uusi Sale.

Osuuskaupan hallitus hyväksyi maaliskuussa ABC Juvan keittiön remontin aikaistamisen. Alun perin syksylle suunniteltu uudistus käynnistettiin keittiön osalta pari viikkoa sitten. Kun pandemiarajoitukset sulkivat ravintolat ja liikenne maanteillä hiljentyi, nähtiin järkeväksi toteuttaa liikennemyymälän keittiön uudistus tänä hiljaisena aikana. Muilta osin liikennemyymälän remontti jatkuu syksyllä.

Myös Prisma Savonlinnan ruuan verkkokaupan noutopisteen rakentamista aikaistettiin. Kauppakassi-palvelu pyritään avaamaan täydessä laajuudessaan kesäkuussa.

S-marketien miljööuudistukset toteutetaan tämän vuoden aikana yhdeksässä Suur-Savon S-market-yksikössä. Mikkelissä Urpolan, Rantakylän, Peitsarin ja Stellan S-marketien uudistukset valmistuvat toukokuun aikana. Syksyllä uudis-tukset jatkuvat Mäntyharjun, Ristiinan, Rantasalmen, Savonlinnan ja Mertalan marketeissa.

1. Nimetön 25/04/2020 22:53

Onhan se se yritettävä pistää kampoihin k-ryhmän kaupoille, ihme kun eivät ole vielä laittaneet RAUTA LIIKETTÄ