Mikkelin Kaupunkilehti ilmestyy keskiviikkoisin

Mikkelin Kaupunkilehden uusi ilmestymispäivä on 22. huhtikuuta alkaen keskiviikko. Varhaisjakelualueella lehti jaetaan jatkossa aamuisin.

Kaupunkilehti on ilmestynyt torstaisin, ja se on jaettu päiväpostin mukana 35 430 talouteen Mikkelissä, Juvalla, Hirvensalmella ja Mäntyharjussa. Jakelualue ja kappalemäärä pysyvät jatkossakin ennallaan.

Jatkossa Kaupunkilehti tulee Länsi-Savon tilaajille maakuntalehden välissä. Lisäksi lehti jaetaan peittojakeluna niihin talouksiin, joihin Länsi-Savoa ei tule. Varhaisjakelualueen ulkopuolelle Kaupunkilehti jaetaan keskiviikkoisin päiväpostin mukana.
Kaupunkilehden kanssa samaan Keskisuomalainen-konserniin kuuluva LS Keskiviikko jää koronaviruksesta aiheutuneiden taloudellisten syiden vuoksi ilmestymistauolle. LS Keskiviikko ilmestyy viimeisen kerran ennen taukoa ensi viikon keskiviikkona.

Keskisuomalainen-konsernin Kaakon paikallisjohtaja Jarmo Koskinen kertoo, että koronakriisi on vaikuttanut LS Keskiviikon kannattavuuteen ratkaisevasti.
–Tilanne on poikkeuksellinen ja koettelee asiakkaidemme liiketoimintaa rajusti. Se vaikuttaa tietysti myös heidän mahdollisuuteensa panostaa mainontaan. LS Keskiviikko jää nyt tauolle ja tarkastelemme sen ilmestymistä uudelleen, kun pahin kriisi on ohi, Koskinen perustelee.

Muutokset aikaistavat Mikkelin Kaupunkilehden ilmoitusaikatauluja. Keskiviikon lehteen tulevien valmistetavien ilmoitusaineistojen toivotaan olevan perillä edellisenä perjantaina.

1. toimitus 18/05/2020 07:44

Kaupunkilehti siirtyi Postin varhaisjakeluun 15.4. alkaen. Lehti menee keskiviikkoisin kaikille Länsi-Savon tilaajille sekä myös kaikkiin ei-tilaaja-talouksiin varhaisjakelualueella Mikkelissä, Hirvensalmella, Juvalla ja Mäntyharjussa. Lehden jakelu on 37 300 kappaletta.

Olemme pahoillamme, ettei lehteä voida enää jakaa Postin peruspalvelun mukana varhaisjakelualueen ulkopuolella, koska Postilla ei ole keskiviikkoisin tätä palvelua.

Kaupunkilehden saa noutaa lehtitelineistä, joita on 18 kappaletta eri puolilla Mikkelin seutua. Se on tarjolla muun muassa monissa S- ja K-kaupoissa. Verkkopalvelussa Kaupunkilehti on luettavissa näköislehtenä keskiviikkoisin heti klo 00.01
    Tapio Honkamaa, päätoimittaja

2. pettynyt 16/05/2020 17:27

Ei tule tänne Huuhanahoonkaan . Kysytty Honkamaalta asiasta, ei posti kuulemma ota enää jakeluun rahastakaan

3. Pöyry Pirjo ja Pentti 07/05/2020 22:33

Mikä on nyt jakelualue postin kautta, kun tänne Korpikoskelle 15 km. Kaupungista ei enää lehteä ole näkynyt ! Kyllä on kaupungin rajat muuttuneet taas, kun palvelua ei ylety kun torin ympärille. Ihan vain pikkuisen taas ottaa hermoon tää touhu. Keskiviikkolehti oli sentään nettilehden liitteenä luettavissa, nyt sitten ei mitään vaan kuiva länsisavo.