02.12.

Jukurit taistelee tiistaina maanpuolustushengessä

Jukurien pelaajat kohtaavat Ilveksen tiistaina yllään erikoispelipaidat, joiden kuosina on m05-pakkaskuosi ja pelipaidoissa on kadettikoulutuksen juhlavuoden tunnus. Jukurien kapteeni Miika Roine (kesk.) luovutti nimikkopaidat everstiluutnantti Joni Volaselle (vas) prikaatinkenraali evp Olli Nepposelle, joka pudottaa ottelukiekon Jukurit vs Ilves -ottelussa.

Jukurien liigamiehistöllä käynnistyy tiistain Ilves-kohtaamisesta tiukka kolmen ottelun peliviikko.
Torstaiksi Jukurit matkustaa Porin Ässien vieraaksi. Lauantaina on edessä Savolaisderbyn kotiottelu Kalevankankaalla.
Jukurimiehistöstä puuttuu Aleksandr Jakovenko, jonka sairasloma kestäneen yli vuodenvaihteen, Jesper Piitulainen on edelleen poissa sekä Charles Sarault.
– Tämä on tosiasia jolla mennään, päävalmentaja Pekka Kangasalusta huokaa.

Tiistain vastustajaa Tampereen Ilvestä hän luonnehtii nykykunnossaan erittäin energiseksi joukkueeksi, joka on kymmenessä viime pelissä viimeistellyt 17 yv-maalia.
– Tiukka pistetaistelu on luvassa.
Kangasalustan arvioissa isoja pisteitä on jaossa niin Ässien kuin KalPan kohtaamisissa.
– Mahdollisuus voittoon on kummassakin pelissä, kun jaksetaan pelata maltilla ja saadaan rentoutta peliin onnistumisten myötä.

U20-MM-joukkueen viimeistelyleirille Jukureista on saatu Mikko Kokkonen, Henri Nikkanen, Patrik Puistola ja Alex Rindell.
Jukurit pelaa jo perinteeksi tulleen maanpuolustusteemaisen SM-liiga-ottelun tiistaina 3.12. Ilvestä vastaan Ikioma Areenalla. Tänä vuonna juhlaottelun teemana on Itsenäisen Suomen kadettikoulutus 100 vuotta.
Jukurien pelaajat käyttävät 3.12. ottelussa erikoispaitoja, joiden kuosina on m05-pakkaskuosi ja pelipaidoissa on kadettikoulutuksen juhlavuoden tunnus. Pelipaidat huutokaupataan ottelun jälkeen, ja niistä saadut varat ohjataan Suur-Savon reserviupseeripiirin kautta vapaaehtoiseen maanpuolustustyöhön.

Jukurit vs Ilves tiistaina kello 18.30 Kalevankankaalla.

Antero Heikkinen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.