13.11.

Wolt aloittaa kotiinkuljetukset Mikkelissä – mukana esimerkiksi McDonald’s

McDonald’s-ravintolan yrittäjä Hannu Summanen iloitsee uudesta kotiikuljetuksesta. - Kotiinkuljetettavien ruokien pakkauksiin kirjataan aina tilaajan nimi, jotta toimitus menee oikealle henkilölle. (Kuva: Anni Suomela)

Juttua muokattu 13.11. kello 11.39.

Ravintolaruokaa välittävä kotimainen teknologiayhtiö Wolt avaa palvelunsa huomenna torstaina 14. marraskuuta Mikkelissä.
Mikkelin alueella ruokaa voi tilata Woltilla heti alkuun 15 ravintolasta esimerkiksi kotiin, toimistolle tai mukaan noudettavaksi. Mukana ovat muun muassa McDonald’s, Gastropub Eino, Dragon Sheng ja Sakura Sushi.
– Tavoitteenamme on helpottaa ihmisten arkea tekemällä hyvän ruoan tilaamisesta mahdollisimman yksinkertaista. Toivomme, että Mikkelissä otetaan palvelu innolla vastaan, sanoo Woltin maajohtaja Henrik Pankakoski.
– Mikkeli on meille luonnollinen uusi avaus. Paikalliset ovat toivoneet palveluamme alueelle jo pitkään, ja lisäksi Mikkelissä on hyvä kattaus mielenkiintoisia ja mainioita ravintoloita, Pankakoski ammentaa.

Mikkelin Graanin McDonald’s-ravintolan yrittäjä Hannu Summanen on erittäin tyytyväinen kotiinkuljetusmahdollisuuteen.
– Asiakkaat arvostavat palvelun tuomaa vaivattomuutta, ja uskomme kotiinkuljetuspalvelulle löytyvän runsaasti kysyntää, sanoo Summanen.

Kuljetusalue on Mikkelissä alkuvaiheessa halkaisijaltaan suunnilleen 10 kilometriä, pohjois–etelä- ja itä–länsisuunnassa. Se ulottuu keskusta-alueen lisäksi pohjoisessa Savisiltaan, idässä Visulahteen, lännessä Rantakylään sekä etelässä Tuukkalan tienoille.
Kotiinkuljetus toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Woltin kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Woltin hinnoittelun mukaan.
Wolt toimii tällä hetkellä jo kuudessatoista suomalaisessa kaupungissa. Wolt tarjoaa kampanjana ilmaiset kuljetukset Mikkelin alueella sunnuntaihin 24. marraskuuta asti.

Mukana Woltin Mikkelin avauksessa ovat seuraavat 15 ravintolaa: Amarillo Mikkeli, Anfora, Burger King Mikkeli, Dragon Sheng, Eepin Grilli, Gastropub Eino, Hesburger Mikkeli, McDonald’s Mikkeli Graani, Ramin Konditoria, Rax Mikkeli, Ravintola Kumari, Ravintola Tasty, Rosso Mikkeli, Sakura Sushi ja Subway Porrassalmenkatu.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.