08.11.

Jukurit vuokraa Weigelin Ruotsiin

Fredric Weigel

Jukurit HC Oy vuokraa hyökkääjä Fredric Weigelin, 27, ruotsalaisseura IF Björklöveniin loppukauden ajaksi. Björklöven pelaa Ruotsin toiseksi korkeimmalla tasolla HockeyAllsvenskanissa, ja johtaa tällä hetkellä sarjaa. Jukureilla on Weigelin kanssa 2019-20 pelikauden mittainen sopimus.
Weigel pelasi Jukurien SM-liigajoukkueessa tällä kaudella 17 ottelua ja keräsi niissä tehot 2+2=4.

Urheilutoimenjohtaja Jukka Holtarin mukaan Jukurit halusi viime keväänä Weigelin joukkueeseen.
– Emme jostain syystä onnistuneet täällä saamaan hänen parhaita puoliaan pelaajana esille, eikä hän tavoittanut korkeita pelillisiä tavoitteitamme, joita olimme yhdessä asettaneet.
Fredric Weigel pelasi liigakautta edeltävissä harjoitusotteluissa juonikkaasti ja tehokkaasti ykköskentän keskushyökkääjänä. Edelliskaudella Ruotsin allsvenskanissa Tukholman AIK:n joukkueessa hän oli 57 ottelussa joukkueensa tehokkain 9+32 saldolla.

Jukurien urheilutoimenjohtajan Jukka Holtari hehkutti viime huhtikuussa, että Fredric Weigelistä Jukurit saa saippuanliukkaan siniviivan ylittäjän, pelintekijän ja voitontahtoisen ja – vimmaisen pelaajapersoonan.

Antero Heikkinen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.