25.07.

Uusia tuulia Jazzeilla

Lions Club Otava lahjoitti Jazzin tuotoilla otavalaisille defibrillaattorin eli sydäniskurin, joka on sijoitettu K-Market Otavan eteiseen. Kuvassa kauppiaat Ilpo ja Heli Romppainen sekä lionsklubilainen Timo Prusila.

Otava Happy Jazzilla on uusia tuulia purjeissa. Aiempaa pidempi hyvätekeväisyystapahtuma haluaa avata oviaan enemmän myös lapsiperheille.

Jazzit järjestetään ensi viikon lauantaina Otavan opiston puistossa jo 34:nnen kerran. Tänä vuonna päävastuuta kantaa etenkin Timo Prusila, joka toimii järjestävän seuran eli Otava Lions Clubin presidenttinä.
Vantaalta Otavaa kymmenkunta vuotta sitten muuttanut Prusila on otavalaistunut oikein kunnolla.
– Mikkeli on vaimon kotiseutua ja viihdymme hienosti.

Prusila sanoo olevansa jazzmiehiä, vaikkei itse soitakaan mitään. Tämä vuoden tapahtumassa on hänen johdollaan paneuduttu innokkaasti lapsiperheiden asiaan. Yhteistyötä on tehty lastenkulttuurikeskus Vekkulan kanssa, mikä tuo paikalle muun muassa nukketeatteria.
Uutta on myös se, että tällä kertaa lavalla on neljä bändiä aiemman kolmen sijasta. Väliajalla viihdyttävät stand up -koomikot. Tapahtuma-aika on tunnin aiempaa pidempi.

Prusilan mukaan ohjelmassa on luvassa sekä perinteistä jazzia että letkeämpää menoa. Mukana ovat Minna Lasanen & Swin Memories Rytmiorkesteri, Alvis Dixie Stompers, Laura Sippola & Tuki ja Saralee.
– Toivomme paljon väkeä. Opiston pihalle sopii hyvin 1500 henkeä, joten eiköhän panna piha täyteen, Prusila sanoo.

Otava Happy Jazz järjestetään ensi viikon lauantaina 3. elokuuta klo 14–19 Otavan opiston puistossa.

Tapio Honkamaa

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.