08.06.

MP tavoittelee kotivoittoa

Paikallispelissa viikko sitten MP jakoi sarjapisteet Pallo-Kissojen kanssa. Nyt kotikatsomo odottaa kauden ensimmäistä voittoa Urskissa. (Kuva: Antero Heikkinen)

MP kohtaa jalkapallon Kakkosen A-lohkon ottelussa sunnuntaina Urskissa Laajasalon Palloseuran Helsingistä.
Vierasjoukkue varmisti Kakkosen sarjapaikan joulukuun alussa, kun Legirus Inter kuopattiin ja Uusimaan lohkojen paras lohkokakkonen LPS sai paikan.

Nuoren helsinkiläisjoukkueen sarjan alku on ollut vaikea. Monessa pelissä he ovat pysyneet hyvin vastustajien vauhdissa mukana, mutta toisella puoliajalla vastustajien rutiini on tullut esiin ja paikoista on isketty voittoon tarvittavat maalit. Maalinteko on ollut vaikeaa laajasalolaisille kovasta yrityksestä huolimatta. Sunnuntain vieraiden paras maalintekijä on Riku-Pekka Huhanantti, joka on viimeistellyt kahdesti.

MP:n otteet ovat heilahdelleet laidasta toiseen eikä tasaista suorittamista ole toteutunut. Maalinteossa on ollut isoja ongelmia koko alkukauden. Maalipaikkoja on toki synnytetty. Kehnokuntoinen Urskin nurmikin on tuonut pelaamiseen omat haasteensa.
Sunnuntain vastustaja on vielä ilman sarjapisteitä, Mihinkään leijumiseen MP:llä ei ole varaa. Töitä on tehtävä lujasti, jotta paluu voittokantaan tappion ja tasapelin jälkeen onnistuu. MP:n paras maalintekijä on viidessä pelissä kolmesti osunut Miikka Oinonen.

MP:n kokoonpano tähän kahdeksannen sarjakierroksen otteluun selviää viimeistään lauantaisten viimeistelyharjoitusten jälkeen. Varmuudella sivussa on polveaan vielä paranteleva Matti Kohonen. JJK:stä lainalla ollut Genc Kovaqi on palannut takaisin Jyväskylään. Sami Kariniitty pelaa loppukauden Kolmosessa MP:n farmijoukkue SavU:n reiveissä
Sarjataulukossa joukkueet ovat yhdeksäs ja kahdestoista. LPS:llä on vielä seitsemän sarjakierroksen jälkeen pistetili avaamatta. Takana on 7 tappiota, maaliero 5 – 33. MP:llä on kahdeksan sarjapistettä: 2 voittoa, 2 tasapeliä ja 3 tappiota, maaliero 7-7.

Sunnuntai-illan peli on K-Plussaottelu, jossa otteluisäntinä toimivat paikalliset K-kauppiaat tarjoavat ilmaisia pääsylippuja kaupoissaan. Ottelussa on puoliajalla arvontaa (arvontalipukkeita jaetaan portilla). 2500 ensimmäistä katsojaa saa grillimakkaran.

MP vs LPS sunnuntaina 10.6. klo 18.30 Urskissa.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.