28.09.

Titti’s sulkeutui Mikonkadulla

Kauneus- ja koulutuskeskus Tittiksen entiset toimitilat ammottivat tyhjyyttään maanantaina. Marjo Lahti (vas.) ja Titta Kärnä jättivät hyvästit vanhalle hyvin palvelleelle kiinteistöille Mikonkadulla.

Mikkeliläisiä noin kymmenen vuotta palvellut Titti´s on muuttanut Mikonkadulta Henniksen kanssa samoihin tiloihin Porrassalmenkadulle.
Syynä muuttoon on Tittiksen yrittäjän, Titta Kärnän pitkäaikainen kamppailu terveydentilan kanssa.

Hän jatkaa edelleen yrittäjänä, mutta keventää työtaakkaansa huomattavasti ja jättäytyy väliaikaisesti pois työstään.
-Muutto oli tässä kohtaa järkevin ratkaisu. Rakennekynsien tekemisen lopetin jo puolitoista vuotta sitten, ja nyt on aika jättää hyvästit myös ripsipidennysten teolle. Mikään ei ole kuitenkaan loppu. Yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu.

Kärnän työparina Tittiksessä vuodesta 2016 työskennellyt kynsiteknikko Marjo Lahti jatkaa uraansa Tittiksen uudessa toimipaikassa.
-Positiivisella asenteella mennään kohti tulevaa. Tietysti harmittaa, että emme jatkossa tee Titan kanssa niin tiivistä yhteistyötä kuin aiemmin, mutta näillä eväillä ja Titalta saamani koulutuksen pohjalta on hyvä jatkaa eteenpäin, Lahti hymyilee.

Mikkelissä rautaisesta ammattitaidosta kauneudenhoitoalalla tunnettu Titta Kärnä on kouluttanut lukuisia kynsiteknikkoja sekä Mikkelissä että ulkopaikkakunnilla.
Kysytyt BYAS vartalon- ja ihonhoitosarjan koulutukset ja demohoidot pysyvät edelleen Tittiksen tarjonnassa.
-Marjo jatkaa BYAS-demohoitojen ja koulutusten parissa, joita myös minä aion tehdä vointini salliessa. On todella tärkeää minulle, etten joudu jättäytymään rakkaasta työstäni kokonaan pois, vaan voin tehdä niin sanotusti pehmeän laskeutumisen.

Kärnä myöntää, että kamppailu terveydentilan kanssa on ottanut koville, mutta hän katsoo silti valoisasti tulevaan.
-Kyllähän tässä on melkoista asennetta tarvittu. Pahinta on myöntää itselleen, että ei kykene työhön enää samalla tavalla kuin ennen. Hellitin vasta kun oli aivan pakko, mutta luovuta en vieläkään. Onneksi minulla on niin loistavia ihmisiä ympärilläni, jotka pitävät pääni pinnalla.Kiitos siitä heille! “Mummo kumossa, ylös sieltä!”

Kärnä kertoo olevansa hyvillään siitä, että jatkossa aikaa jää enemmän perheelle ja terveydelle.
-Nyt minulla on aikaa keskittyä muuhunkin kuin työhön ja yrittäjyyteen. Jos minusta tuntuu siltä, että en jaksa lähteä liikkeelle, minun ei ole pakko. Se tuntuu helpottavalta. Työni on minulle rakas, mutta nyt on aika laittaa terveyteni ja perheeni etusijalle.

Lahti ja Kärnä toivottavat uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleiksi uusiin toimitiloihin.
-Kiitos asiakkaillemme menneistä vuosista. Eteenpäin mennään. Nähdään sitten Henniksessä.

Anni Suomela

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.