28.09.

Jukurit vahvasti mukana Kiekko Jäähän -raveissa sunnuntaina

Raviliigan kummipelaajat Hannu Pikkarainen (vas.) ja Janne Kumpulainen kävivät tapaamassa Tingaling-varsaa keskiviikkona.

Kiekko Jäähän -teemaraveissa Mikkelissä ensi sunnuntaina 1. lokakuuta on luvassa paljon Raviliiga- & Jukurit-henkistä oheisohjelmaa. Ypäjän varsahuutokaupasta pari viikkoa sitten hankittu raviliigavarsa Tingaling esitellään raviradan katsomon ja tallialueen välisessä ulkotarhassa 3. lähdön jälkeen noin klo 16.45 sekä 5. lähdön jälkeen noin klo 17.25. Myös tamman valmentaja Jouni Hillbomin kommentit tallin uudesta tulokkaasta kuullaan ravien aikana.

Sunnuntain raveihin on vapaa pääsy ja paikalla on useita Jukurien liigapelaajia sekä Heimo-maskotti. Kummipelaajat kisaavat omassa tandem-ravilähdössään ja Jukuri-teltalla pääsee testaamaan taitojaan pöytälätkässä.

Ravit alkavat ponilähdöllä klo 15.40 ja ensimmäinen lähtö starttaa klo 16.00. Kaviouralla nähdään mm. suomenhevosten Nuorten sarja ja amatööriohjastajien SM-liiga.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.