15.12.

Kuvaajalle luonto kuin satumaa

Raija Krögerin otoksia pääsee ihastelemaan Maaherrankadulla sijaitsevassa leipomo-kahvila Marskinliljassa.

Mikkeliläisen Raija Krögerin yksi unelmista kävi toteen, kun hän sai ensimmäistä kertaa valokuvansa näytille mikkeliläiseen leipomo-kahvila Marskinliljaan.

-Olen aina haaveillut omasta valokuvanäyttelystä ja nyt yksi suurimmista haaveistani kävi toteen, kun sain valokuvani esille ja myyntiin paikalliseen kahvilaan.

Valokuvaus vei Krögerin sydämen jo vuosia sitten.

-Näin Facebookkiin ladattuja kuvia revontulista ja ihastuin heti. Rupesin pohtimaan jospa minäkin saisin napattua kuvia revontulista, mikäli niitä Mikkelissä näkyisi.

Kröger alkoi opiskella netistä valokuvausta ja selaili inspiraatiota poimien valokuvaussivustoja. Ensimmäisen järjestelmäkameransa hän hankki kaksi vuotta sitten.

-Lähdin rohkeasti luontoon liikkumaan ja kokeilemaan, miten kamera toimii. Revontuletkin sain napattua kamerani muistiin ja siitä innostus sitten kasvoi entisestään, kun huomasin, miten upealta valmiit kuvat näyttivät.

Kröger kuvaa lähinnä luontoa ja sen pieniä ihmeitä. Kuviaan hän lataa Raija Kröger Photography Facebook-sivuille.

– Luonto on minulla lähellä sydäntä. Minulla on aina kamera mukanani varmuuden vuoksi ja ideat uusiin otoksiin pyörivät jatkuvasti mielessäni.

Valokuvaaja kertoo, että hänelle harrastus antaa energiaa ja rauhan tunnetta.

– Valokuvausreissuilla minulla on aina sydän mukana. Luonto yllättää minut kerta toisen jälkeen pienillä ihmeillään.

Anni Suomela

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.