27.12.

Kampparit tehokkaana Tapaninpäivän jääpallon “paikalliskohtaamisessa”

Artem Shekhovtsov viimeisteli Kamppareiden viiden maalin Tuomas Liukkosen syötöstä. Kuva: Antero Heikkinen

Mikkelin Kampparit ja Lappeenrannan Veiterä tarjosivat maalirikasta ja hyvätasoista jääpalloviihdettä Hänskin lähes 1 500 katsojan kauden ennätysyleisölle ja TV-katsojille koko Suomeen. Maalijuhlassa “Mustat” olivat “Vihreitä” tehokkaampia 6-3 (2-1) lukemin.

Kamppareiden tehokkain oli kaksi maalia viimeistelleet Juho Liukkonen ja Artem Shekhovtsov.
Kotijoukkueen ykkösmaalivahti Eetu Sviilin teloi jalkansa jäätyään maaliedustan ruuhkassa vieraiden ja omien kolhimaksi. Maalinsuulle reiluksi puoleksi tunniksi luistellut Markus Hartikainen hoiti osuutensa mallikkaasti.

Bändyliigan avauskierroksen tappion jälkeen Kampparit on voittanut kahdeksan ottelua putkeen ja johtaa liigaa. Kahden pisteen päässä kakkosena oleva Porvoon Akilles on pelannut kaksi ottelua vähemmän.
Sarjakärjen keskeninäinen tasonmittaus toteutuu lauantaina Porvoossa.

Antero Heikkinen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.