25.02.

Ponsse St Michel -ravien pääyhteistyökumppaniksi

St Michel -ravit ajetaan uusitulla Mikkelin radalla 18. ja19. heinäkuuta.

Suomalainen metsäkonevalmistaja Ponsse on tämän vuoden St Michel -ajon pääyhteistyökumppani. Heinäkuussa Mikkelissä ravattavan St Michel -ajon ykköspalkinto on 80 000 euroa, ja lisäksi uudesta rataennätyksestä voittajalle maksetaan 10 000 euron Ponsse-bonus.
– Lähdemme erittäin mielellään mukaan yhteen kesän hienoimmista urheilutapahtumista Suomessa. Juhlistamme samalla Ponssen 50-vuotisjuhlavuotta ja yrityksen perustajan Einari Vidgrenin raviurheilutaustaa. Isä Einari oli intohimoinen hevosmies ja kesäiset Mikkelin ravit olivat hänen ehdoton suosikkinsa, Juha Vidgren, Ponsse Oyj:n hallituksen puheenjohtaja.
Einari Vidgrenille koko raviharrastuksen kohokohta oli hänen ajama, valmentama ja omistama Barbo Assassin, joka ravasi Mikkelissä Suomen ennätyksen ja Euroopan silloisen kärkiajan 13,3a/1609 metriä vuonna 1980.
St Michel -lauantaina tuo 40 vuoden takainen huikea ennätysjuoksu nostetaan esille omalla nimilähdöllä.
– On upeaa saada St Michelin yhteistyökumppaniksi yritys, jonka 50-vuotisessa matkassa raviurheilu on ollut koko ajan vahvasti mukana. Tämä antaa meille entisestään lisäpontta rakentaa tämän kesän St Michel -tapahtumaa uusitulle kaviouralle, kertoo Mikkelin Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Kari Tiainen alkuviikolla allekirjoitetusta yhteistyösopimuksesta.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.