Jukureilla kolmen ottelun urakka

Päävalmentaja Marko Kauppinen haluaa voittotaistelua jokaisesta liigapelistä.

Jukureilla on meneillään kolmen liigaottelun viikko. Keskiviikkoiltana JyP ja Jukurit kohtaavat Jyväskylän HipposAreenalla.
– Naapurilla on vahva suora hyökkäys, jota rytmittää vauhdikas koko kentän tekeminen päästä päähän.
– Tiivis keskialueen tekeminen on saatava kontrolliin, Jukurien päävalmentaja Marko Kauppinen pohtii.

Jukurien liigamiehistön terveystilanne on hyvällä mallilla, sillä vain Jakub Galvas on pois pelaavasta kokoonpanosta. Heikki Huttunen ja Samuel Kemppainen ovat A-nuorten liigajoukkueen kokoonpanossa ainakin keskiviikon vierasottelussa.
Hämeenlinnan Rinkelinmäellä isännöi perjantai-iltana vahvassa vireessä oleva HPK.
Päävalmentaja Antti Pennanen on virittänyt viime kauden mestarin hyvään vireeseen.

Marko Kauppinen myöntää, että yhden maalin tappiot ennen maaottelutaukoa harmittavat.
– Maalintekokilpailua ei voi voittaa ilman maalia.
– Puolustus toimi hyvin kummassakin pelissä ja Juhana Aho ylsi mainioon torjuntavireeseen.

Kauppisen arvioissa jokainen runkosarjassa jäljellä olevasta 14 pelistä on tärkeä, vaikka ”kymppisakin juna” on jo mennyt.
– Maalin edustalla on oltava viime viikkoja aktiivisempi, nälkäisempi ja tehokkaampi.
– Joukkueen jokainen jäsen pelaa myös tulevaisuutensa puolesta. Voittoon on aina tähdättävä.

Ystävänpäivän hengessä Jukurit tarjoaa faneille perjantai-iltana kisakatsomoa Viikinkiravintolassa ja Ystismeiningin jatkoa lauantain kotiottelussa, jossa vastaan luistelee kymppisakista myös pudonnut Lahden Pelicans.

Antero Heikkinen