Lipsanen & Haapanen palkittiin Urheilugaalassa

Liikunnan ja urheilun aluejärjestöjä ansiokkaasti ja esimerkillisesti johtaneet Jari Haapanen ja Heino Lipsanen palkittiin valtakunnallisessa Urheilugaalassa.

Etelä-Savon Liikunnan aluejohtajana 1998-2019 toiminut liikuntaneuvos Heino Lipsanen, 65, ja Lounais-Suomen Liikuntaa ja Urheilua vuosina 1993-2019 johtanut Jari Haapanen, 63, palkittiin torstai-iltana Urheilugaalassa liikunnan ja urheilun erinomaisina taustavaikuttajina. He ovat olleet esimerkillisiä aluejohtajia, jotka ovat vuosikymmenien ajan edistäneet ja uudistaneet liikuntaa ja urheilua alueillaan.

Lipsanen ja Haapanen ovat korostaneet työssään aluejärjestöjen merkitystä muuttuvassa yhteiskunassa. Alueyhdistysten kampanjat, koulutukset ja leirit ovat innostaneet liikkumaan, auttaneet seurojen arkea ja parantaneet niin vapaaehtoisten kuin ammattilaisten osaamista liikunnan arjessa.

Antero Heikkinen