Paperinen Mikkelin Kaupunkilehti ilmestyy ensi keskiviikkona

Paperinen Mikkelin Kaupunkilehti ilmestyy ensi viikolla (viikko 48) postilakon jatkumisesta huolimatta.

Lehti jaetaan normaalin jakelupäivän torstain sijasta poikkeuksellisesti jo keskiviikkona (27.11.) Jakelun hoitaa Suora Lähetys Oy.

Jakelualue on hieman normaalia pienempi. Jakelu kattaa Mäntyharjun, Hirvensalmen taajama-alueet sekä Mikkelin kaikki taajamat. Poikkeuksellisesti lehteä ei jaeta Juvalla.

Mikkelin Kaupunkilehden numerot ovat postilakon takia jääneet ilmestymättä tällä ja viime viikolla. Poikkeusjakelu jatkuu postilakon ajan, minkä jälkeen Kaupunkilehti palaa Postin päiväjakeluun torstaisin.

1. Raija Loimas-Räty 22/11/2019 19:11

Kyllä sitä Mikkelin Kaupunkilehteä kaipaa. Siinä on lähiasiat ja tapahtumat kohtuullisesti . Voiko sitä lukea näköislehtenä?

• toimitus 24/11/2019 18:39

KIitos Raija,

normaali tilanteessa näköislehti löytyy verkkopalvelvelumme etusivun oikeasta laidasta kohdasta Lue uusin näköislehti.

Kahden viime viikon aikana emme ole postilakon takia voineet tehdä lehteä lainkaan, joten sitä ei ole saatavissa myöskään digitaalisena. Pahoittelen tilannetta.

Alkavalla viikolla 48 Kaupunkilehti ilmestyy, ja se jaetaan poikkeuksellisesti keskiviikkona. Lehti tulee samaan aikaan luettavaksi digiaalisena verkkosivulle.

Ystävällisin terveisin
      Tapio Honkamaa, päätoimittaja