Mikkelin kaupungintalon hissiurakka on alkanut

Kaupungintalolle pitkään suunniteltu hissiurakka on alkanut. (Kuva: Raghad Mchawh)

Vuonna 1912 valmistunut Mikkelin kaupungintalo kehittyy esteettömyyden ja käyttömukavuuden näkökulmasta. Kaupungintalolle pitkään suunniteltu hissiurakka on alkanut.

Työmaa sulkee toistaiseksi kaupungintalon takaoven ja vaikuttaa henkilöstön sekä luottamushenkilöiden kulkemiseen rakennukseen. Työmaa-alue rajaa osittain kaupungintalon ja virastotalon välisen piha-alueen. Varsinainen asiakaspalvelu tapahtuu tuttuun tapaan viereisessä virastotalossa (Maaherrankatu 9–11).

Hissityö on alkanut seinien ja lattioiden purkamisella. Hissikuilu rakennetaan loppuvuoden ja alkuvuoden 2020 aikana ja itse hissi asennetaan keväällä. Urakoitsijoina ovat Etelä-Savon Timanttityöpalvelut Oy, Suomen Talotekniikka Oy ja Kahden Sähkö Oy.