08.11.

Jukurivalmentaja Kangasalusta kommentoi TV-lähetyksessä

Pekka Kangasalusta ja Mikko Kokkonen.

Jukurien SM-liigajoukkueen päävalmentaja Pekka Kangaslusta debytoi tv-kommentaattorina torstai-illan Karjala-turnauksen Suomi vs Venäjä kisastudiossa. Napakoita ja rakentavia näkemyksiä kuultiin ja nähtiinkin TV2:n suorassa lähetyksessä.
Kangasalustalla on kokemusta myös MM- ja Eurohockey-turnausten ottelujen peleistä. Hän toimi toissa keväänä päättyneen päävalmentaja Lauri Marjamäen tiimin yhtenä valmentajana.

U20-jääkiekkomaajoukkueet pelaavat 8.-10.11. Helsingissä Finnair Four Nations -turnauksen. Mukana ovat Suomi, Ruotsi, Tšekki ja Venäjä. Suomen turnausjoukkueessa ovat Jukurien Mikko Kokkonen, Kristian Tanus ja Axel Rindell.
TV2 näyttää tänään klo 18.15 – 19.30 koosteen Suomi vs Venäjä ottelusta.

Tšekeissä pelataan tänä viikonloppuna nuorempien U20-haastajajoukkueen turnaus, jossa Suomi kohtaa Tsekit kolmasti. Jukureista Suomen joukkueessa ovat matkassa Henri Nikkanen, Eetu Randelin ja Samuel Kemppainen.

Antero Heikkinen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.