Joulurekka voi kaartaa Mikkeliin – äänestys ratkaisee

Coca-Colan Joulurekka voi kaartaa tänä vuonna Mikkeliin.

Coca-Colan Joulurekka kiertää Suomea jälleen tänä vuonna, mutta yksi pysähdyskaupunki on vielä valitsematta
Suomalaiset pääsevät äänestämään Forssaa, Heinolaa, Mikkeliä, Nokiaa tai Poria.

Viime vuonna Coca-Colan joulumainoksista tuttu punainen Joulurekka kiersi Suomea ensimmäistä kertaa ja kymmenet tuhannet suomalaiset ympäri maata osallistuivat Joulurekan mukanaan tuomiin tapahtumiin.
Joulurekka vierailee jälleen tänä vuonna kymmenellä paikkakunnalla, joista yhden pääsevät suomalaiset vielä valitsemaan. Joulurekka pysähtyy 18.12. valitulle paikkakunnalle.

Joulurekkakiertue oli
viime vuoden ilmiö, jonka päätyttyä Suomen Coca-Colalle on tullut lukuisia pyyntöjä ja tiedusteluja kiertueen tuomiseksi uusiin kaupunkeihin tänä vuonna. Niinpä Coca-Cola Joulurekka päätettiin lähettää toistamiseen kiertämään Suomea.
Joulurekkaa koristaa juuriltaan suomalaisen Haddon Sundblomin piirtämä Coca-Cola Joulupukki, jonka ulkonäkö on kansainvälisesti muovannut käsitystä joulupukin olemuksesta. Haddon Sundblomin isä oli kotoisin Ahvenanmaalta.

Jokaiselle kaupungille on laadittu oma joulusoittolistansa Spotifyhin. Joulurekka pysähtyy kaupunkiin, jonka jouluista soittolistaa on kuunneltu eniten.
Kaupungin valintaan voi jokainen osallistua kuuntelemalla suosikkikaupunkinsa joululistaa ja virittäytyä samalla joulutunnelmaan. Voittajakaupunki on se, jonka listaa kuunnellaan eniten 18.11. ja 1.12. välisenä aikana. Voittaja julkistetaan 2.12.

Joulurekka tuo jokaiselle kymmenelle suomalaispaikkakunnalle joulutapahtuman, jonka yhteydessä mm. jaetaan ilmaisia juomia. Tyhjät tölkit voi kierrättää rekalla osallistumalla kierrätysrulettiin, jossa voi voittaa yllätyslahjan. Rulettiin osallistuvien tölkkien pantit lahjoitetaan Ronald McDonald Talolle. Viime vuonna Suomen kiertueen kierrätysruletilla kerättiin yhteensä 10 000 tölkkiä.
Coca-Cola Joulurekka nähtiin ensimmäisen kerran Coca-Colan joulumainoksessa 90-luvulla.