04.11.

Jaakko Haarti siirtyy Jukureihin

Mikkelin Jukurit on solminut 2+1-vuotisen sopimuksen puolustaja Jaakko Haartin, 20, kanssa. Hän tulee Jukureihin Kiekko-Espoon A-junioreista ja liittyy joukkueen vahvuuteen heti. Sopimus kattaa kaudet 2019 – 2020 ja 2020 – 2021. Jukureilla on optio kolmannesta kaudesta 2021 – 2022.
Jaakko Haarti palkittiin viime keväänä A-nuorten SM-liigan parhaana puolustajana. Häneet valittiin A-nuorten SM-liigan ensimmäiseen All Star -kentälliseen Jukureihin jo kesällä siirtyneen Axel Rindellin kanssa. Kauden aikana Haarti keräsi pelaamassaan 50 runkosarjaottelussa tehot 14+14=28.

Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtari luonnehtii Haartia kiekollisesti taitavaksi ja älykkääksi puolustajaksi.
– Olimme jo viime keväänä neuvottelukosketuksessa. Nyt osui hetki kohdalleen ja odotamme Haartin pelaavan tällä kaudella sekä Jukurien A-nuorten että Liiga-joukkueen otteluita.
– Hän on kärsinyt pienistä kolhuista tänä syksynä, mutta toipunut odotetussa tahdissa ja odotamme hänen olevan pelikuntoinen aivan lähiaikoina.

Oikea käsi alhaalla pelaava Haarti (180 cm, 79 kg) on espoolaisen kiekkokoulun kasvatti, ja hän on voittanut mitaleita jokaisessa pelaamassaan juniori-ikäluokassa Bluesin joukkueessa.

Antero Heikkinen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.