Jukurit palkittiin maanpuolustusteosta

Suomen Reserviupseeriliittio on myöntänyt Mikkelin Jukureille Vuoden maanpuolustusteko -tunnustuspalkinnon ennakkoluulottomasta, tuloksellisesta ja näkyvästä yhteistyöstä Puolustusvoimien ja vapaaehtoisen maanpuolustuksen kanssa.
– Jukurien aktiivisuus ja yhteiskuntahakuisuus on tuonut maanpuolustukselle paljon positiivista näkyvyyttä eri medioissa. Jukurit ovat hienosti toteuttaneet ”Maanpuolustus kuuluu kaikille” -teemaa. Kiitos hyvästä yhteistyöstä ja näkyvyydestä kuuluu myös Puolustusvoimille ja Suur-Savon Reserviupseeripiirille” kiittää Suomen Reserviupseeriliiton puheenjohtaja Mikko Halkilahti.

Palkinto luovutettiin perjantaina Jukurit – Ilves -liigaottelun yhteydessä.
– Suur-Savon Reserviupseeripiiri onnittelee Mikkelin Jukureita Vuoden maanpuolustusteko -palkinnosta. Yhteistyö Jukurien kanssa on ollut antoisaa ja olemme ylpeitä ja iloisia, että saamme jatkaa tätä nyt valtakunnallistakin huomiota saanutta yhteistyötä tulevaisuudessakin, iloitsee Suur-Savon Reserviupseeripiirin puheenjohtaja Jussi Saarinen.

Jukurit HC Oy:n toimitusjohtaja Pasi Kautonen on kiitollinen huomionosoituksesta ja pitkäkestoisesta yhteistyöstä vapaaehtoisen maanpuolustustyön hyväksi.
– Päämajakaupungin urheiluseurana koemme, että maanpuolustushengen lisäämisen eteen tehtävä työ on erityisen tärkeää nyt ja tulevaisuudessa.

Jukurien myynti- ja markkointitottaja Henna Huuhka kertoo, että juhlaotteluiden ja teemapaitojen lisäksi myös veteraani-vierailua, joukkueen maanpuolustusharjoituksia. Yhteistyö jatkuu vuoteen 2021 saakka.