27.09.

Hatsinan naisjoukkue uudistui

Hatsina harjoitteli kotikentällään Sport Forumilla voitokkaasti kahdessa pelissä viime sunnuntaina.

Hatsinan naisten salibandyjoukkue lähtee vahvasti uusiutuneena ja nuorentuneena reilun viikon kuluttua käynnistyvään Ykkösen sarjakauteen. Uutta ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia sisältää myös kestomenestyjän, lappeenrantalaisen NST:n aloitteesta syntynyt yhteistyö/farmisopimus.
– Se on molemminpuolinen mahdollisuus pelaajille ja samalla osoitus, että Hatsinan toimintaa arvostetaan, muotoilee päävalmentaja Jouni Huotari.

Hänen arvoissaan omat pelaajat ovat luonnollisesti etusijalla.
– Hyvä henki, iloisuus ja yhtenäisyys tekemisissä on toiminnan keskiössä. Uskon, että koko joukkueella on vahva halu tehdä töitä, kehittyä ja menestyä.
– Tuntuman ja kokemuksen saaminen myös liigan harjoitusvauhdista on arvokasta.

Hatsinan joukkueen vaihtuminen puolenkymmenen pelaajan osalta ei erityisesti huoleta päävalmentajaa.
Johanna Rapo on paluumuuttaja. Omista nuorista on nostettu valmennusrinkiin A ja B-nuoria: Milla Hytinkoski, Eevi ja Minttu Lokka, Anna Montonen ja Jonna Saalasti.
Viime kauden joukkueesta ovat pois Laura Lahtinen, Kaisa Marttila, Jenni Miettinen, Alma Rikkinen, Hanna Seppänen ja Henna Väänänen.

Uudistunut joukkue on treenannut tiiviisti toukokuusta alkaen, josta keskikesällä kolme viikkoa omatoimisesti. Elokuusta alkaen joukkue on harjoitellut viisi kertaa viikossa. Fysiikan uskotaan olevan erinomaisessa kunnossa.
Tahto, nuorekkuus ja yllätyksellisyys luovat Jouni Huotarin mielestä saumat voittoihin sarjaotteluissa.
Suosikeiksi 10 joukkueen Ykkössarjassa Huotari nimeää liigasta pudonneen Jyväskylä 02:n ja Pirkkalan Pirkat.

Sport Forumilla lauantaina 6.10. klo 15 pelattavassa kotiavauksessa Hatsina saa vastaansa 02 Jyväskylän.

Antero Heikkinen

Kommentit

  1. faktat tiskiin! 27/09/2018 13:22

    ”Kestomenestyjä” ja farmikumppani NST on parin viime kauden aikana kamppaillut putoamista vastaan, löytyen sijoilta 10 ja 7 kauden päätteeksi. Kertooko jotain toimittajan ammattitaidosta kun tituleeraa tätä kestomenestymiseksi?

    • Sivusta seurannut 27/09/2018 20:16

      Farmisopimus on tekohengitystä kun omat pelaajat loppuu kesken. Sarjasta on luopunut jo useampi viime kauden joukkueista eli ei hyvältä näytä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.