10.08.

SCOTT ANGEVINE MP:N MAALILLE

Mikkelin Palloilijoiden maalivahtina aloittaa yhdysvaltalainen Scott Angevine, joka on tehnyt mikkeliläisseuran kanssa loppukauden käsittävän sopimuksen.
Angevinen edustuskelpoisuus alkaa heti, ja hän tulee MP:n oman kasvatin Jonne Urosen kaveriksi jo tänään torstaina, kun MP kohtaa FCV:n vieraissa.
Pari viikkoa joukkueen mukana harjoitellut ja Suomessa useammassakin seurassa neljän kauden aikana pelannut Angevine, 29 odottaa jo innolla, että pääsee taas maalin suulle pelaamaan. Alkukauden aikana hän on harjoitellut Veikkausliigassa pelaavan VPS:n mukana.
– Olen ollut vasta reilun viikon Mikkelissä, mutta olen todella nauttinut olostani täällä. Huomaa, että ihmiset ovat tunteella seurassa mukana ja on hienoa, että sain sopimuksen tänne. Teen varmasti kaikkeni auttaakseni seuraa menestymään.
– Haluan joka päivä kehittyä ja samalla kehittää myös joukkuekavereitani. Joukkueessa on hyvä kilpailutilanne pelipaikoista ja uskon, että pystymme pelaamaan loppukauden hyvällä tasolla ja voittamaan otteluita.
Päävalmentaja Janne Wilkman on tyytyväinen, että maalivahtiosastolle saatiin täydennystä. Vajausta on ollut siirtoikkunan aukeamisesta asti, kun alkukauden ykkösmaalivahtina pelannut kamerunilainen Sammy Ndjock siirtyi Etelä-Afrikan pääsarjaan.
– Scott tuntee sarjan hyvin, koska on ollut jo pitkään Suomessa ja oli näin ollen meille luonteva ratkaisu. Hän tuo meille kaivattua johtajuutta takalinjoille ja nyt saamme maalivahtiosastollekin hyvän kilpailutilanteen loppukauden osalta.
– Kaikki kesän siirtoikkunan aikana tulleet pelaajat ovat valmiita sitoutumaan projektiimme myös tämän kauden jälkeen, joten kaikilla on varmasti näyttöhaluja jäljellä olevissa otteluissa.
Scott Angevine on syntynyt 1989.
Aikaisemmat seurat: Coastal Carolina, Sporting Kansas City, MLS Pool, Des Moines Menace, NY Cosmos, Sporting Kristina, VIFK, KPV, VPS.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.