17.08.

Kissat pelasi, MP peesaili

Pallo-Kissat hallitsi paikallispelin avausjaksoa suvereenisti. Rafael, Tommi ja Sami Ekmark saivat rauhassa ottaa paikkansa MP:n boxissa 40 minuutilla. Tommi Ekmark (3) puski Kissojen 0-3 taukojohdon. (kuva: Antero Heikkinen).

Mikkeliläisen jalkapallokauden toisesta paikallisottelusta tuli Pallo-Kissojen näytös. Punapaidat hallitsivat avausjaksoa suvereenisti.

Rafaelin ja Ville Kirvesojan laukaisemat maalit ja Tommi Ekmarkin puskema osuma olivat taitavasti viimeisteltyjä. MP:n puolustus seisoskeli eikä MP:n uusi maalivahti Scott Angevine erityisesti vakuuttanut torjunnoillaan.
Kissojen ykköskärki Rafael, 40, oli kentän kunkku. Tilanteisiin hakeutuminen, syöttötaito ja pelisilmä ovat edelleen jopa liigatasoa.

MP:n hengettömästä joukkueesta vain Miika Oinonen pyrki tekopaikkoihin. Kauden aiemmissa peleissä ajoittain hyvin väläytellyt Sinisten oman juniorikoulun käynyt Olli Kilpeläinen päästettiin kentälle vain 20 minuutiksi. Siinä vaiheessa ottelu oli jo ratkennut Kissoille. MP:n kohtumaalin puski Michael Nwekwe ottelun viime sekunneilla.

Puitteiltaan ja olosuhteiltaan paikallisottelu oli mainio ja palvelu pelasi. MP D:n junnujen eli Sinitakkien huutosakki jaksoi ajoittain pitää huolta kannustamisesta. Hiljaisia jännäreitä oli katsomossa kauden ennätysyleisö 2 500.
Kakkosen sarjataulokssa MP on neljäntenä 26 pisteellä. MiPK:lla on seuraavalla sijalla 24:llä pisteellä (Kissojen pisteissä ei ole mukana Gnistan-ottelusta valitusten jälkeen tullevat pisteet).

Antero Heikkinen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.