09.08.

Isän ja pojan yhteinen yritys

Savon AutoCenterin yrittäjät Aleksi ja Jarmo Mutanen laittavat panoksia laadukkaisiin tuotteisiin ja henkilökunnan ammattitaitoon. Uuden autokorjaamon avajaisia juhlitaan perjantaina ja lauantaina Yrittäjänkadulla.

Mikkeliin Yrittäjänkadulle avataan huomenna perjantaina uusi autokorjaamo, Savon AutoCenter.
Yritystä luotsaavat viime vuonna Tuskussa Savon AutoFix-autopesulan yrittäjänä aloittanut Aleksi Mutanen, 23, ja hänen isänsä Jarmo Mutanen, joka omaa 30 vuoden kokemuksen autojen parissa työskentelystä.
– Kipinä voimiemme yhdistämiseen ja uuden liikkeen perustamiseen syttyi puhtaasti asiakkaiden ajatuksesta. Nyt meiltä saa kaikki palvelut helposti samalla käynnillä, linjaa Jarmo Mutanen.

Isän ja pojan yhteinen yritys tarjoaa pesupalveluiden lisäksi autohuoltoa, rengaspalveluita sekä varaosa- ja tuotemyyntiä. Savon AutoCenter tekee myös asuntoautojen ja -vaunujen huoltoja sekä myy niiden varaosia ja tarvikkeita.
– Tietääkseni Mikkelissä ei ole toista autohuoltoa, joka huoltaa matkailuautoja ja –vaunuja, mutta palvelulle on selkeästi kysyntää.
– Matkailuautolla reissaaminen on minulle myös tärkeä harrastus ja olen harrastuksen tiimoilta saanut paljon tuttavia ympäri Suomea, jotka tuskailevat huollon ja varaosien vähäisen saatavuuden vuoksi, Jarmo Mutanen täsmentää.

Hän uskoo, että asuntoauto ja -vaunuhuollon lisäksi ammattitaito ja vertailun kestävä työn laatu houkuttelevat asiakkaita Mikkelin lisäksi myös muualta Etelä-Savosta.
– Meidän henkilökunnalla on todella vankka osaaminen sekä rengas- että huoltopuolelta. Käyttämämme tuotteet ja merkit ovat alan parhaimmistoa, mutta pystymme siitäkin huolimatta pitämään hinnat kuluttajille edukkaina.

Savon AutoCenterillä on hallitilaa Yrittäjänkadulla kaiken kaikkiaan 240 neliötä, joka pitää sisällään kolmepaikkaisen huoltohallin sekä kuluttajille suunnatun varaosa- ja tuotemyymälän.
Pesula sekä asuntoautojen ja -vaunujen huolto sijaitsevat Tuskussa. Yrittäjät huomauttavat, että asiakas saa kuitenkin kaikki palvelut suoraan Yrittäjänkadun toimitiloista.
-Kaikki ajanvaraukset hoituvat Yrittäjänkadun toimitiloista ja me huolehdimme lopuista, summaa Aleksi Mutanen.

Savon AutoCenterin avajaisia juhlitaan huomenna perjantaina kello 10 alkaen. Luvassa on muun muassa huolto- ja tuotetarjouksia.
AutoCenterissä työskentelee tällä hetkellä kolme työntekijää. Lisäksi haussa on kaksi automekaanikkoa.

Anni Suomela

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.