05.07.

Ammattilaiset ja amatöörit iskevät

Mikkelin Nyrkkeilijöiden varapuheenjohtaja Olli Miettinen ja kunniapuheenjohtaja Paavo Ollikainen (oik.) muodostavat yhdessä Ok Suur-Savon tapahtumatuottaja Linda Mehtosen kanssa Boxing Nightin järjestelytoimikunnan. (Kuva:Antero Heikkinen).

Boxing Night tarjoaa Mikkelin torilla torstaina 12.7. uudenlaisen nyrkkeilytapahtuman. Ensi kertaa Suomessa ammattilaiset ja amatöörit ottelevat samassa tapahtumassa. Ammattilaisotteluita on neljä ja amatööreillä kolme.

Fight Night Mikkelin otteluparit ovat varmistuneet. Olympiatyylin nyrkkeilijöistä tapahtumassa on todella kova kattaus. Tämän vuoden raskaan sarjan Suomen mestari Krenar Aliu kohtaa Ukrainan Ivan Demchenkon ja superraskaan sarjan Suomen mestari Antti Lehmusvirpi taas Suomessa asuvan Nigerialaisen, Ukpabi Kanun.
Kehässä nähdään myös Mikkelin Nyrkkeilijöiden oma ottelija Jerry Laine.

Ammattilaisten kevyen keskisarjan (69 kg) ottelussa Antti Hietala kohtaa georgialaisen Alexander Benidzen. Hietala on monikertainen Suomenmestari ja Tammerturnauksen voittaja. Benidizen on otellut 38 ammattilaisottelua ja voittanut niistä 13.
Välisarjassa (67 kg) Suomessa asuva venäläinen Fedor Vinogradov kohtaa valkovenäläinen Nadzir Baktishyian. Fedor on voittanut 6 ammattilaisotteluaan.
Välisarjan Oskari Metz vs ukrainalainen Oleksander Chabanin. Paidattomana Oskarilla on takanaan 6 ja Oleksanderilla 2 voitokasta ottelua.

Ammattilaisnyrkkeilijöistä EM-haastajalistattu Jussi Koivula tekee Mikkelin debyyttinsä. Tamperelainen EM- haastaja Jussi Koivula on nähty viime aikoina vain mestaruusotteluissa. Mikkelin illassa Euroopan huipulle jälleen tähyävä Koivula saa vastaansa Venäjän Alisher Ashurovin.
Jussi Koivula on kuusinkertainen miesten Suomen mestari, lisäksi hänellä on hallussaan myös useita junioreiden Suomen mestaruuksia.
Mikkelin Nyrkkeilijöiden ja Osuuskauppa Suur-Savon järjestämä Boxing Night käynnistää sydänkesän kuumimman St Michel viikonlopun.

Antero Heikkinen

Kommentit

  1. Jouni 05/07/2018 13:59

    Jutussa on virhe ”Ensi kertaa Suomessa ammattilaiset ja amatöörit ottelevat samassa tapahtumassa. ”

  2. Nimetön 05/07/2018 13:27

    Mikkelin torille uutta ”TORIKAUPPAA” , toivotan menestystä ”BOGRAREILLE” ja ”MIKKELIN NYRKKEILIJÖILLE” kansainväliseen tyyliin järjestettyyn tapahtumaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.