Metsä Rokkaa ylitti tavoitteensa

Apulannan veto oli huikea. Toni Virtasen ja Sipe Santapukin lisäksi lauteilla musisoi myös Costello Hautamäki. Erityisen koskettava oli Joku toinen on jumala -kappale. Biisiä ei ole aiemmin festareilla kuultu. (kuva: Antero Heikkinen). [caption id="attachment_7040" align="alignright" width="300"] Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppaisen (oik) vetämässä paneelikeskustelussa olivat keskustelijoina neljä tunnettua valtakunnallista vaikuttajaa; professori ja metsänomistaja Matti Kärkkäinen, maaseutu- ja erävihreiden puheenjohtaja Silja Keränen, MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila, Metsäteollisuus ry:n metsäjohtaja Tomi Salo.

[/caption]

Etelä-Savon Metsänhoitoyhdistyksen toiminnanjohtaja Petri Pajunen on aidosti hyvillään Metsä Rokkaa -tapahtuman uudesta ilmeestä ja onnistumisesta.
– Päivätapahtuman koki 4 500 kävijää ja illalla tasokkaasta musiikista nautti 2 200 kävijää. Tavoitteet ylittyivät. Ylsimme Suomen suurimmaksi metsänhoitoyhdistysten järjestämäksi tapahtumaksi.

Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppaisen vetämässä paneelikeskustelussa oli teemana ”Tehtaat nielevät enemmän puuta-nouseeko hinta ja miten luonto kestää.
Perheet olivat Pajusen arvioissa hyvin liikkeellä päivässä. Kaikille riitti mielenkiintoista ohjelmaa ja katsottavaa.
– Nuorison suosikkeja oli koneet, metsäkonesimulaattori, poniratsastus, Duudsonit, Nikke Ankara ja Arttu Lindeman. Illan esiintyjät Jannica B, Irina ja erityisesti Apulanta olivat erinomaisia.

Antero Heikkinen