Hei, me mennään huipulle!

Jukka Kumpusalo ja Saara Vauhkonen haluavat tehdä Mikkeliin huippuhyvän työelämätapahtuman. Kuvassa he tähyävät huippua kiipeilyseinällä Saimaa Stadiumissa, jossa Syke 2018 -tapahtuma syyskuussa järjestetään.

Haluamme tehdä tämän isosti, ja iso tästä tulee, sanovat Saara Vauhkonen ja Jukka Kumpusalo.
Etelä-Savon Yrittäjien Vauhkonen ja Mikkelin kehitysyhtiö Miksein Kumpusalo puuhaavat Mikkeliin Itä-Suomen suurinta työelämätapahtumaa Syke 2018:aa, joka pidetään syyskuun alussa Saimaa Stadiumissa. Tavoite on houkutella 4000 kävijää.
–Ajatus lähti yrittäjäpalaverissa, jossa pohdittiin Yrittäjän päivän tapahtumaa, kertaavat Vauhkonen ja Kumpusalo järjestäjien puolesta.

Yrittäjän päivänä 5. syyskuuta järjestettävän tilaisuuden ohjelma koostuu valtakunnan huippupuhujien lisäksi avoimista tietoiskuista ja workshop-tilaisuuksista. Kokonaisuuden kruunaa Suomen kovimmista yrityksistä koottu messukylä ja verkostoitumisalue.
Tavoitteena on tuoda esiin paikallista osaamista ja haastaa ihmiset pohtimaan työtä ja työelämää nyt sekä tulevaisuudessa.
– Miten työelämä istuu tähän aikaan ja meidän itse kunkin omaan elämään? Miten työssä jaksetaan, ja miten perhe ja lapset jaksavat? Näistä keskustellaan, sanoo Vauhkonen.

Herlin, Häkkänen ja Chaker.

Syke 2018 -puhujia ovat oikeusministeri Antti Häkkänen, henkilöbrändääjä Riikka Annika Keskitalo, asiakkaan kohtaamisesta puhuva Janne Gylling, Vapa Median perustaja Ida Hakola, työn imun asiantuntija Aino-Inkeri Ylitalo, sarjayrittäjä Johannes Laine, ruoasta puhuvat Anu Arolaakso ja Jonas Aaltio, läänintaiteilija Krista Petäjäjärvi, maan ykköspuhujiin kuuluva André Noël Chaker, futuristi ja konsultti Niklas Herlin, MPY Palvelujen toimitusjohtaja Pekka Mettälä sekä SM-liigan hallituksen puheenjohtajana Heikki Hiltunen.
Juontaja on Radio Helsingillä päivätyönsä tekevä radiopersoona Renaz Ebrahimi.

Järjestäjien tavoitteena on tarjota kävijöille ja näytteilleasettajille mahdollisuus verkostoitua ja viettää aikaa hienoissa puitteissa.
– Tapahtuma-alueella tekemistä riittää varmasti koko päivän ajaksi. Tarjolla on myös tilaisuus verkostumiseen, jossa tarjolla on yrityksille kauppaa ja yhteistyötä, Kumpusalo sanoo.

Syke 2018 -tapahtuman pääyhteistyökumppaneita ovat Fennia ja Työeläkeyhtiö ELO sekä OP Suur-Savo. Tapahtuman pääjärjestäjä on Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy kumppaneinaan Etelä-Savon Yrittäjät, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu ja Etelä-Savon ammattiopisto.

1. Ohoh! 27/06/2018 10:02

Syke 2018 -puhujia ovat …futuristi ja konsultti Niklas Herlin.