Hämäläisestä kauppaneuvos

Heikki Hämäläinen, Pekka Selenius ja Antti Viskari.

Mikkeliin osui keskiviikkona tanakka annos tasavallan presidentin myöntämiä arvonimiä.
Korkeimman arvonimen saa Osuuskauppa Suur-Savo toimitusjohtaja Heikki Hämäläisen, josta tulee kauppaneuvos.
Kauppatieteen maisteri Heikki Hämäläinen, 52, on johtanut Suur-Savoa vuodesta 2007. Hän on johtanut urallaan myös Pohjois-Karjalan Osuuskauppaa ja toiminut Etelä-Savon kauppakamarin puheenjohtajana. Hän toimii edelleen Suomen Hiihtoliiton liittovaltuuston puheenjohtajana.

Hallituksen puheenjohtaja Antti Viskarille on myönnetty kiinteistöneuvoksen arvonimi. Hän on mikkeliläisen FH Rakentajat Oy:n perustaja.

Mikkeliin tanakka annos arvonimiä.

Pekka Seleniuksesta tulee maakuntaneuvos. Hän on vaikuttanut vahvasti 1980-luvun alusta lähtien nykyisessä Etelä-Savon maakuntaliitossa ja sitä edeltäneissä liitoissa.
Päävalmentaja Yrjö Pursiainen saa liikuntaneuvoksen arvonimen. Hän on valmentanut useita karaten maailmanmestareita.

Maakuntaneuvoksen arvonimen sai Etelä-Savon entinen maakuntajohtaja Matti Viilainen. Hän toimii nykyisin Etelä-Karjana maakuntajohtajana.
Myös Etelä-Savon maakuntahallituksen puheenjohtajalle Jarkko Wuoriselle Savonlinnasta on myönnetty maakuntaneuvoksen arvonimi.

Maaneuvoksen arvonimen saa Kevan toimitusjohtaja Timo Kietäväinen. Hän on kotoisin Juvalta.
Tasavallan presidentti myönsi 27. heinäkuuta kaikkiaan 93 arvonimeä.