11.05.

Nosturin purku sulkee Porrassalmenkadun maanantaina

Perhetalon työmaan nosturin purkaminen sulkee Porrassalmenkadun osittain ensi viikon maanantaina ja tiistaina. (Kuva: Matti Aalto)  

Perhetalon työmaan nosturin purku sulkee moottoriliikenteeltä osan Porrassalmenkadusta lähes täysin kahdeksi päiväksi ensi viikolla. Katu menee Perhetalon työmaan kohdalta kiinni ajalle 14.-15.toukokuuta.

Kadun sulku alkaa maanantaina kello 5. Hälytysajoneuvot, bussit ja taksit voivat kuitenkin käyttää purkuoperaation aikana Porrassalmenkatua. Samoin kevyt liikenne on mahdollista siellä, missä se on tällä hetkelläkin sallittua.
Purkuoperaatio tulee olemaan näyttävä tapahtuma. Nosturi puretaan osa kerrallaan Porrassalmenkadulla odottavien kuorma-autojen laveteille.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.