25.05.

MP saanee uuden hyökkääjän FCV:n kohtaamiseen Urskissa

Jalkapallokausi Urskissa avataan lauantaina MP vs FCV kamppailussa, joka käynnistyy klo 17. (Kuva: Antero Heikkinen)

Pirteästi Kakkosen A-lohkon aloittanut sarjanousija FCV Vaajakoskelta lauantaina MP:n vastustana Urskissa. Edellisen kerran joukkueet ovat kohdanneet kaudella 2016, jolloin MP voitti molemmat kohtaamiset. Urskin nurmi ei ole vielä parhaimmillaan, joten se tuo omat haasteet pelaamiseen.

Sarjataulukossa joukkueet ovat pisteen välein sijoilla neljä ja seitsemän. Edellisellä kierroksella vaajakoskelaiset kokivat kauden ensimmäisen tappion ja samalla heille tehtiin ensimmäiset maalit, kun MyPa haki pisteet Vaajakoskelta 1-2 -lukemin. Kakkosen A-lohkon maalintekijätilaston kärjessä on kaksi Vaajakosken pelaajaa: Matias Kiesilä on osunut neljästi ja Topi Järvinen kolmesti.

MP on saamassa pelinsä uomiinsa. PePo-pelin loppu ja viime lauantain vierailu Järvenpäässä ensimmäisen puoliajan viimeistä varttia lukuun ottamatta ovat olleet jo hyvää tekemistä. Maalipaikkojakin on pystytty luomaan hyvin. Maalinteon kanssa on ollut pientä haastetta, vaikka Järvenpäässä MP viimeisteli kolmasti JäPS:n maaliin. MP:n tehotilaston kärjessä on kokenut Miikka Oinonen kolmella maalilla.

MP:n kokoonpano kauden ensimmäiseen Urskissa pelattavaan kamppailuun selviää perjantaisten valmistavien harjoitusten jälkeen. Edellisen pelin kertausharjoitusten takia väliin jättänyt Mikko Hiltunen on taas mukana, mutta edellisen ottelun harjoituksessa sattuneen kolhun takia väliin jättänyt Matti Kohonen huilaa vielä ainakin FCV-kamppailun.
Hyökkäyksessä saatetaan nähdä uusi nuori hyökkääjä, jos kaikki lainapaperit saadaan kuntoon. Pelikieltoja ei ole.

A-nuoret eivät pelaa Urskissa vaan Kakkosen kärkikamppailu MP vs JoKi pelataan sunnuntaina klo 17.30 Urpolassa.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.