Herätellään yleisöä futiskauteen

Mikkelin Pallo-Kissat voitti edellisessä harjoitusottelussa Kouvolan Sudet.

Jalkapallon Kakkosen kauteen valmistautuvat Mikkelin Pallo-Kissat ja Mikkelin Palloilijat kohtaavat harjoitusottelussa keskiviikkona Hänskissa klo 18.30 alkavassa ottelussa.

Mikkelin Pallo-Kissojen toiminnanjohtaja Kimmo Aholaisen arvioissa paikallisen harjoitusottelun tärkein merkitys on testata peliympäristössä taktisia asioita sarjakautta varten.
– Toki tällä ottelulla herätellään jalkapallokaupungin yleisö jälleen kohti huikeaa futiskesää. Paikallisten pelien lisäksi luvassahan on jalkapallon MM lopputurnaus eli maailman seuratuin urheilutapahtuma.

MiPK:n sopimuspelaajat 2018:
Tatu Österlund mv (U). Antti Lampinen mv (seuran kasvatti), Rafael Pires Vieira, Antti Voutilainen (U), Ville Kirvesoja, Tommi Ekmark, Sami Ekmark (U), Miika Ekmark, Mikko Kausto, Tuomas Koppelomäki, Calvin Damm, Jalmari Haapea, Santeri Suutari (oma), Jaakko Teräsranta (oma), Jesse Putkonen, Antti-Pekka Kesonen (U), Isaac Kannah, Victor Matheus De Paula (U), Erlon Costa Maciel Junior (U) Francisco Ronie De Andrade (U).

Valmennustiimin muodostavat:päävalmentaja Janne Moilanen, valmentaja Kimmo Aholainen, joukkueenjohtaja Teemu Kokko ja huoltaja Aki Lampinen.