15.03.

Maija Oksalta jäähyväiset Greenerille

Kirsi Olkkonen (vas.), Jonna Jokinen, Maija Oksa ja Elina Hytönen näkevät Mikkelipuiston Ravintola Greenerin tulevaisuuden valoisana. (Kuva: Olga Davydova)

Mikkelipuiston ravintolatoimenjohtajana työskennellyt Maija Oksa jättää hyvästit Ravintola Greenerille. Mikkeli jää nyt taakse, ja Oksalla on edessään uusi urakka Helsingin ravintolamaailmassa.
– Kaikella on aikansa, ja nyt minun on aika siirtyä kohti uusia haasteita. Olen innoissani uudesta työstäni. Plussana tulee tietysti myös se, että työmatkani lyhenee noin 220 kilometriä. Suomenlinnassa nähdään, vinkkaa tätä nykyä Helsingissä asuva mikkeliläissyntyinen Oksa.

Ravintola Greenerin avajaisia viettiin viime vuoden heinäkuussa. Oksa kertoo, että verrattain tuore ravintola on pärjännyt erinomaisesti Mikkelin kovassa ruokapaikkakilpailussa. Asiakasvirtaa Greenerissä on hänen mukaansa riittänyt kosolti myös talvikaudella.
– Olen erittäin ylpeä Greenerin toimivasta konseptista ja ennen kaikkea osaavasta ja innokkaasta henkilökunnasta. Olen aivan varma, että ravintolan vetovastuu jää osaaviin käsiin. Näen sekä ravintolan että koko Mikkelipuiston tulevaisuuden erittäin valoisana, Oksa hymyilee.

Jatkossa Greenerin ravintolatoiminnasta ja keittiöstä vastaavat Jonna Jokinen ja Elina Hytönen, jotka molemmat ovat olleet ravintolan toiminnassa mukana alusta alkaen.
– Maija on tehnyt täällä erittäin upeaa työtä ja saimme häneltä hyvät eväät jatkoon. Tartun innolla uuteen haasteeseen ja jään hyvillä mielin vetämään ravintolaa yhdessä Elinan kanssa, iloitsee Jokinen.
– Tärkeintä on pitää palvelun taso ja tunnelma yhtä hyvänä kuin tähänkin asti. Jatkuva kehittäminen ja uusien asioiden ideoiminen ovat myös tärkeitä, linjaa Hytönen.
Ravintola Greenerissä työskentelee tällä hetkellä kuusi vakituista työntekijää.

Myös Mikkelipuiston toiminnanjohtaja Kirsi Olkkonen kiittelee Maija Oksaa erinomaisesta ja merkittävästä työpanoksesta ravintolan ja Mikkelipuiston hyväksi.
– Ilmoilla on pientä haikeutta, mutta positiivisin ja odottavaisin mielin mennään eteenpäin. Eväät ovat kohdallaan, ja Mikkelipuisto on päässyt arvoiselleen käytölle myös talvella. Ravintola Greenerin vilkas talvi lupaa hyvää myös keväälle ja kesälle.

Hän sanoo olevansa hyvillään siitä, että Mikkelipuisto on kasvattanut suosiotaan myös lapsiperheiden keskuudessa.
– Kehitys on ollut kovaa, ja etenkin lapsiperheiltä saatu palaute on todella hyvää. Mikkelipuisto on erinomainen paikka järjestää erilaisia tapahtumia. Miljöö on upea ja ympäröivä luonto tarjoaa paljon mahdollisuuksia kokemuksille ja elämyksille.
Mikkelipuiston puutarhamyymälä Vehreä avaa ovensa 3. toukokuuta.
– Myös puutarhamyymälä tulee kehittymään entisestään uusien tuotteiden myötä, Olkkonen paljastaa.
– Lisäksi panostamme tulevana kautena Mikkelipuiston Puutarhapuistoon, jossa mallipuutarhoilla yrittäjät esittelevät omia tuotteitaan ja osaamistaan.

Anni Suomela

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.