Jukurit vuokrasi Kestilän ja Vartiaisen

Ville Räsänen pelaa ensimmäisen liigaottelunsa perjantai-iltana.

Jukurit on vuokrannut Kärpiltä hyökkääjät Aku Kestilän, 23, ja Tuomas Vartiaisen, 21, helmikuun ajaksi. Kummatkin pelaavat perjantai-illan savolaiskohtaamisessa Jukurit vs. KalPa.

Kestilä on pelannut tällä kaudella Kärpissä 14 ottelua ja Pelicansissa viisi ottelua. Pelaamissaan 19 ottelussa Kestilä on kerännyt tehot 1+3=4. Tällä kaudella Kestilä on pelannut myös 22 ottelua Mestistä Hermeksen riveissä, tehoin 9+15=24.

Tuomas Vartiainen on pelannut tällä kaudella Kärpissä 12 ottelua ja Hermeksessä Mestistä 18 ottelua. Hermeksessä Vartiainen on saalistanut tehot 6+4=10.

Puolustaja Ville Räsänen, 19, pelaa ensimmäisen liigaottelunsa Ville Hyvärisen parina KalPan kohtaamisessa. Räsänen on ollut lainassa Rovaniemen RoKissa.

Jukurien A-nuorista liigajoukkueen mukaan on nostettu hyökkääjät Jani Nurkkala ja Miiro Linjala.

Hyökkääjä Janne Kumpulainen palaa loppukaudeksi takaisin Imatran Ketterän Mestiksen joukkueeseen.

Kauden viimessä savolaiskamppailussa kiekko putoaa Kalevankankaan jäähän klo 19.

Antero Heikkinen