Jukureita kiinnostaa Kaakon herruus

Jukurit saa tällä viikolla uuden pelaajan liigavahvuuteen.

Jukurit haluaa olla KooKoon ja Sportin edellä SM-liigan runkosarjan päättyessä. Nän on linjattu Jukureiden valmennusjohdon ja seurajohdon yhteisessä palaverissa.
Tiistaina on aikomus katkaista Kookoon playoffpyristely.

Jukurit saa lähipäivinä uuden pelaajan liigamiehistöönsä Tapparan Otto Mäkisestä, 19, joka saattaa pelata jo tiistai-iltana.
Zach Budish ei ole joukkueessa. Hyökkääjistöön palaa Ketterässä Mestistä pelannut Janne Kumpulainen.

Joukkueenjohtaja Mikko Hakkarainen kertoo, että Mikko Kokkonen on liigavahvuudessa, mutta nyt nuorten maaotteluleirillä.
– Nuori pelaaja saa pelata vapaasti liigajoukkueen ja mestiksen otteluissa. Liigaseurasta toiseen pystyy siirtymään helmikuun loppuun saakka.

Maalivahtio Juhana Aho pelaa Mestistä Ketterän paidassa keskiviikkona. KooKoon kohtaamixessa Sami Rajaniemen kanssa maalivahti osastoon kuuluu Valentin Dufva KooKoon kohtaamisessa.
Jukurien pelivahvuudesta tiistaina ovat pois pelirangaistusta kärsivä Markku Flink ja loukkaantunut Keni Karalahti. Teemu Henritiuksen pelaaminen on kysymysmerkki.

Kaakkois-Suomen hegemonia ottelussa KooKoo on vielä kiinni pudotuspelipaikassa, jonka Jukurit voi katkaista kotivoitolla.
Hakkaraisen mukaan naapuri on pelannut aika ailahtelevasti.
– KooKoon tekemisistä on hyvä kokemus. Yksi voitto ja kaksi tiukkaa tappiota.

Kalevankaalla jäähallilla on luvassa Ystävänpäivän meininkiä. Mäntyharjulta tulee kunnan, osuuspankin ja bussifirman organisoimana ainakin sadan katsojan ryhmä kannustamaan omia suosikkejaan.

Jukurit vs KooKoo käynnistyy tuttuun tapaan klo 18.30.

Antero Heikkinen