08.01.

Ruotsalainen päävalmentaja MP:n A-nuorille

MP on vahvistanut valmennustiimiään pestaamalla osaavan ruotsalaisvalmentajan Jonathan Enzo Arnetin A-nuorten valmentajaksi. Valmennustiimissä jatkavat junioripäällikkö Ismo Loukoila, Jonathan EnZo Arnetin päävalmentaja Janne Wilkman ja kehityspäällikkö Matti Kuitunen.

Mikkelin Palloilijat jatkaa panostustaan juniorivalmennukseen. Ruotsalais-norjalainen Jonathan Enzo Arnet, 26, on liittynyt valmentajaksi MP:n riveihin.

Arnet on MP:n uusin valmentajakiinnitys. Göteborgista Mikkeliin tammikuun alussa muuttanut Arnet toimii MP:n A -nuorten päävalmentajan pestinsä lisäksi junioripuolella akatemia- ja lisäryhmävalmentajana. Juniorivalmennuksen ohella hän toimii myös edustusjoukkueen valmentajana Janne Wilkmanin apuna osallistuen mm. aamuharjoitusten vetämiseen sekä yksilövalmennukseen.

UEFA B -lisenssin Ruotsissa suorittanut Jonathan Enzo Arnet on toiminut aiemmin nuoresta iästään huolimatta jo useamman vuoden ajan valmennustehtävissä. Mies on ehtinyt valmentaa mm. BK Häckenin, GAIS:n ja Västra Frölundan juniorijoukkueita. Arnet´n valmentama Västra Frölundan U17 -joukkue voitti viime kaudella ikäluokkansa Ruotsin Cupin ja sijoittui toiseksi maailman suurimmassa juniorijalkapalloturnauksessa Gothia Cupissa.

Kunnianhimoisena valmentajana Jonathan Enzo Arnet pyrkii kehittämään itseään.
– Tämän ajattelutavan haluan jakaa pelaajien kanssa ja toivon pystyväni vaikuttamaan heihin siten, että jokainen heistä haluaa ottaa itse vastuuta pelaamisensa kehittymisestä ja oppimisensa jatkumisesta.

Edustusjoukkueen päävalmentaja Janne Wilkman ottaa innolla vastaan uuden jäsenen valmennustiimiinsä.
– Teimme koko syksyn kovasti töitä sen eteen, että löytäisimme oikeat henkilöt valmennustiimiimme ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Jonathanin rekrytoinnin kautta pääsemme tehostamaan yksilöllistä valmennusta ja omien potentiaalisten junioripelaajien sisään ajoa edustusjoukkueeseen. Jonathan on tehnyt Ruotsissa erinomaista työtä nuorten pelaajien kanssa ja odotan innolla, että saamme hänet tänne Mikkeliin.

MP:n pelaajakehityspäällikkö Matti Kuitunen on myös tyytyväinen saadessaan uuden valmentajan juniorivalmennukseen.
– Jonathanin rekrytointi on jatkumoa pitkäjänteiselle suunnitelmallemme, jossa rakennamme pala palalta organisaatiotamme kuntoon.
– Halusimme tehtävään parhaan mahdollisen tekijän ja sen myös saimme, vaikka prosessi hieman ajallisesti venyikin.
– Meillä on nyt mahdollisuus saada oppia myös muualta kuin tutuista ympyröistä ja saamme samalla myös kansainvälisen tuulahduksen toimintaamme.
– Teemme rakennustyötä maltilla ja harkiten ja tämän talven aikana olemme saaneet kaksi tärkeää palasta paikalleen eli Jonathan Enzo Arnet´n pelaajapolun loppupään valmennukseen sekä Jorma Naakan maalivahtivalmennukseen.

Antero Heikkinen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.