Passarit pelaa Mäntyharjulla

Passarien miesten lentopallon 2-sarjanpeli käynnistyy ensi sunnuntaina klo 16 Mäntyharjun Kisalassa.

Mikkelin Passarit pelaa ensi sunnuntaina lentopallon naisten ja miesten 2-sarjan ottelun Mäntyharjun Kisalassa. Naisten peli alkaa kello 13 ja miesten kello 16.

Mäntyharjulta on lähtöisin naisten joukkueessa pelaavat: keskitorjuja Tiina Mustonen, hakkuri Anna Hannikainen, yleispelaaja Ronja Heikkinen ja valmentaja Jari Heikkinen.

Miesten joukkueessa pelaavat mäntyharjulaiset passari/yleispelaaja Niko Vesalainen, yleispelaaja Lasse Taumala ja yleispelaaja/hakkuri Ville Huopainen.

Passarittarien joukkueenjohtaja Matti Räsäsen mukaan on ollut perinteisesti joukkueissa pelaajia lähikunnista, jolloin näistä kunnista on tullut myös yhteistyökumppaneita ja sopimukseen on yleensä kuulunut viedä yksi ottelu pelaajan kotikuntaan.

Passarittaret ovat lohkossaan kolmantena. Viisi peliä on vielä pelaamatta, joten jatkopaikka lohkossa on aivan realistinen. Lohkosta jatkaa kaksi parasta neljännesvälieriin.