12.01.

Mikkelin Pallo-Kissoille kaksi uutta maalivahtia

Antti Lampinen

Mikkelin Pallo-Kissat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2018. Molemmat pelaajat ovat nuoria maalivahteja.
Uutena maalivahtina joukkueeseen liittyy Tatu Österlund, 19, joka on jyväskyläläisen JJK Junioreiden kasvatti. Österlund osallistui viime vuoden loppupuolella MiPK:n harjoituksiin ja yhteinen sävel joukkueen ja valmennusjohdon kanssa löytyi nopeasti.

Tavoitteena on Österlundin mukaan saada runsaasti vastuuta todella kovassa miesten Kakkosen A lohkossa.
– Luonnollisesti tätä kautta on mahdollisuus kehittyä edelleen. Innolla odotan tulevaa kautta.

Tammikuun alussa varusmiespalveluksensa aloittanut Österlund harjoittelee pääsääntöisesti talvikaudella JJK:n mukana ja osallistuu MiPK:n tapahtumiin. Hän pelaa tammi-helmikuussa JJK:n mukana P20 SM karsintasarjaa.

Toinen nuori maalivahti on koko uransa ajan Kissoja edustanut Antti Lampinen, 18. Jo viime kaudella Lampinen kuului MiPK:n harjoitusryhmään sekä oli useamman ottelun kokoonpanossa Kakkosen otteluissa.
– Hieno kausi takana ja sain paljon oppia miesten kovasta sarjasta ja sen vaatimuksista, joten entistä valmiimpana lähdetään uuteen kauteen, hän arvioi.

Antero Heikkinen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.