23.01.

Kamerunin Sammy Ndjock MP:n maalille

Sammy Ndjock tuo kahdeksi vuodeksi osaamisensa MP:n riveihin.

Kakkosen A-lohkossa ensi kaudella pelaavan Mikkelin Palloilijoiden maalivahtiosasto on nyt koossa, kun seuran oman kasvatin Jonne Urosen, 22 lisäksi Kamerunin maajoukkueessakin esiintynyt Sammy Ndjock, 27, on tehnyt kahden vuoden pelaajasopimuksen MP:n kanssa.

Seuran oma kasvatti Jonne Uronen, 22, jatkaa, joten kauden 2018 maalivahtiosasto on koossa. MP:llä on tällä hetkellä 18 pelaajasopimusta.

Ndjock on aloittanut maalivahdin uransa kahdeksanvuotiaana Ranskassa ACS Dervallières-seurassa. Lillen akatemiassa Ndjockin pelikavereina olivat mm. Eden Hazard (Chelsea) ja Lucas Digne (Barcelona).
Nykyinen Leicesterin päävalmentaja Claude Puel antoi lupaavalle 15 -vuotiaalle Ndjockille mahdollisuuden harjoitella Lillen ykkösjoukkueen mukana ja se oli hyvin kehittävää kaikin puolin, koska silloin vastassa oli mm. Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund) ja Yohan Cabaye (Crystal Palace).

Sammy Ndjock on tähän mennessä urallaan pelannut Turkin Superliigassa, NASL:ssä Yhdysvalloissa. Hän oli Kamerunin varamaalivahtina vuoden 2014 jalkapallon MM-kisoissa Brasiliassa. Maaotteluita Kamerunin paidassa on kertynyt kaikkiaan kolme.
Sammy Ndjock puhkuu intoa uudessa seurassa ja ympäristössä.
– Olen todella onnellinen, että pääsen taas pelaamaan ja näyttämään taitoni MP:n joukkueessa.

Päävalmentaja Janne Wilkman on todella tyytyväinen, sillä Sammy teki vaikutuksen heti ensimmäisestä harjoituksesta alkaen sekä pelillisillä taidoillaan että persoonallaan.
– Hän on rautainen ammattilainen, josta jokainen nuori pelaajamme saa erinomaista mallia asennoitumisesta harjoitteluun ja urheilullisuuteen. Tällaisia pelaajia tarvitsemme, jotta saamme nostettua päivittäisen tekemisen tasoa.

Toinen joukkueen mukana ollut testipelaaja japanilainen keskikenttäpelaaja Yuki Koizumi ei saanut sopimusta ja hän lähti Mikkelistä jo sunnuntaina.

Antero Heikkinen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.