19.01.

Jukurit aikoo pysäyttää JyP:n ja tavoittelee yleisöennätystä

Jukurit tavoittelee lauantaina tämän liigakauden yleisöennätyksen, 3 692 katsojaa, rikkomista.
Edellytykset katsomojen täyttymiseen ovat otolliset. Vastaan luisteleva JyP Jyväskylä lukeutuu CHL:n loppuottelupaikallaan Euroopan eliittiin.
– Yli 200 JyP:n faneja on varmuudella tulossa Kalevankankaalle omiaan kannustumaan. Ennätysyleisö oli perjantaina alkuiltapäivästä vain muutaman sadan katsojan päässä, kertoi HC Jukurit Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Muotka.
Hän muistuttaa, että kyseessä runkosarjan toiseksi viimeinen lauantain peli.
– Tärkeä on myös illan yhteistyökumppanin Liiketurvan teema, jossa teemana on: Älä aja kännissä.

Jukurit lupaa valmentaja Juuso Hahlinn mukaan laittaa huippuvireisen JyP:n ahtaalle.
– Kova taistelu on luvassa. Tämän viikon pelit Hämeenlinnassa ja Turussa antoivat hyvää tunnetta, vaikka saimme vain yhden pisteen. Peruspeli on kehittynyt.

Erittäin kova viikko on hänen mielestään takana kummallakin joukkueella. Jukurit kotiutuivat kahdesta vieraspeleistä vasta perjantain aamutunteina.
– JyP kävi alkuviikosta Tsekeissä voittamassa Euroopan seurajoukkueiden loppuottelupaikan. Perjantai-iltana Jyp kohtaa Pelicansin Lahdessa.

Hahl muistuttaa, että JyPillä on kolme maajoukkuetasoista ketjua, joiden pysäyttämisessä puolustukselle on luvassa hikinen iltapuhde.
– Erinomaisella hyökkäyspelillä JyP on voitettavissa. Erikoistilanteiden toimivuus on avainasemassa.

Juhana Aho on torjuntavastussa Jukureiden laadukkaista maalivahdeista.
– Aina jyväskyläläisiä sytyttää. Edelleen tuttuja JyP:n aikaisia pelaajia vastassa. Hyvillä mietteillä voi mennä. Toivottavasti oma puolustus eliminoi huippupaikat.

Aholla on tuoreeltaan meriiteissä pari 0-pelin voittoa alla.
– Valmennuksen luottamus on ansaittava. Kahden tasavertaisen maalivahdin järjestelmässä annamme toisillemme oman tilan ja rauhan keskittyä torjuntavastuuseen.

Kiekko putoaa jäähän tiukassa liigaväänössä Jukurit vs JyP klo 17 Kalevankankaalla.

Antero Heikkinen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.