27.12.

Vesikattojen korjauksesta tulee melua keskussairaalan läheisyyteen

Vesikattojen korjaus aiheuttaa häiriöitä Mikkelin keskussairaalan läheisyydessä vuoden 2018 alusta lähtien. Keskussairaalan O-osan kattojen korjaukset Porrassalmenkadun varressa alkavat suojateltan rakentamisella tammikuun alussa ja jatkuvat noin kolme kuukautta.

Korjauksesta tulee aiheutumaan purkutöiden aikana häiritsevää melua imutöiden takia.
– Katoilta imetään lekasorapapua, jota on täytteenä huopakerrosten ja betonin väissä. Melua syntyy useaan otteeseen vain tässä imuvaiheessa ja se voi jatkua kerrallaan useita tunteja, kertoo tekniikan päällikkö Teppo Yli-Karro Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymästä.

Purkutyöt tehdään pääosin arkipäivinä kello 7 ja 16 välisenä aikana. Äänihäiriöt kestävät koko purkutöiden ajan. Katot korjataan rakenteiden huonon kunnon vuoksi. Työ ei liity sairaalan suureen rakennustyömaahan, ESPER-hankkeeseen.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.