27.12.

Rahoitusalan työnseisaus sulkee OP Suur-Savon konttorit

Rahoitusalan työehtosopimusneuvotteluissa ei ole päästy sopimukseen. Työnseisaus sulkee OP Suur-Savon konttorit huomenna torstaina ja perjantaina, 28.-29. joulukuuta.

Työnseisauksen aikana OP pyrkii turvaamaan sekä henkilö- että yritysasiakkaiden tärkeimmät palvelut, kuten korttimaksamisen, käteisautomaattien toiminnan sekä palkkojen, eläkkeiden ja laskujen maksun. Palveluissa voi esiintyä häiriöitä ja niiden korjaamisessa voi olla viiveitä.

OP:n verkkopalvelu ja OP-Mobiili toimivat normaalisti työnseisauksen aikana. OPn henkilöasiakkaiden puhelinpalvelu toimii rajoitetuin palveluajoin ja normaalia pienemmällä miehityksellä. Yritysasiakkaiden maksuliikennenumero palvelee kello 9-16.30.

Käteisautomaatit ja maksukortit toimivat pääsääntöisesti normaalisti lakon aikana.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.